Хотел „Свети Мина“2* Созопол

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел Свети Мина се намира между старата и новата част на град Созопол в близост до Вятърната мелница, на 2 минути пеша от централния плаж и на 6 минути пеша от Амфитеатър Аполония и църквата Свети Кирил и Методий с адрес: улица Черно Море 3 и GPS координати 42.4188457024212,27.6952734587394 Хотел Свети Мина е хотел [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел Свети Мина се намира между старата и новата част на град Созопол в близост до Вятърната мелница, на 2 минути пеша от централния плаж и на 6 минути пеша от Амфитеатър Аполония и църквата Свети Кирил и Методий с адрес: улица Черно Море 3 и GPS координати 42.4188457024212,27.6952734587394

Хотел Свети Мина е хотел 2 звезди със семпла архитектура, с лек испански привкус. Изграден е върху скална жилка. Старите плочи в двора наподобяват настилката на стар Римски театър. Общата тераса на вторият етаж открива невероятна морска гледка към Южната крепостна стена и кула на град Созопол.
В непосредствена близост от хотела, на две минути, се намира Централен плаж Созопол.
На минута и половина се намира пешеходната уличка позната още като Веселата улица, изпъстрена със своите малки магазинчета за сувенири отвеждаща до известния плаж Хармани. А на километър и половина се намира плаж Bamboo beach.
Хотела разполага със самостоятелен паркинг за четири, пет автомобила. Платена услуга с предварителна заявка.

Описание на стаите:

Хотел Свети Мина разполага с седемнадесетсет стаи, с възможност за двойно и тройно настаняване на своите гости. Всички помещения разполагат с 3 отделни легла, климатик, мини бар, плоскоекранен телевизор, гардероб ,безжичен интернет достъп, баня с душ и тоалетна. Подовата настилка на всички стаи е мокет. Стаите предлагат морски изглед. Има обща тераса. Мястото за настаняване разполага със закрит двор с лятна градина, където гостите могат да релаксират и да прочетат любима книга.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)