Хотел „ Риагор“3* к.к – кс Слънчев Бряг

2
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел „ Риагор“ се намира в северната част на курортен комплекс Слънчев бряг, на около 500 метра от плажа. Близостта на хотела до морето, функционалността и елекантното обзавеждане, високото ниво на обслужване са гаранция за една незабравима почивка. Стаи: Всички стаи са оборудвани с кабелна телевизия, климатик, отопление, хладилник, мини-бар, баня, сешоар и балкон. [...]

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел „ Риагор“ се намира в северната част на курортен комплекс Слънчев бряг, на около 500 метра от плажа. Близостта на хотела до морето, функционалността и елекантното обзавеждане, високото ниво на обслужване са гаранция за една незабравима почивка.

Стаи:

Всички стаи са оборудвани с кабелна телевизия, климатик, отопление, хладилник, мини-бар, баня, сешоар и балкон. Максимално настаняване 2 възрастни + 2 деца или 3ма възрастни.

Хотелски услуги:

На разположение на гостите в хотел „ Риагор“  са:
- плувен басейн с детска секция
- бар на басейна
- ресторант
- сейф на рецепция
- лоби бар
- кафе
- интернет
- паркинг


 1.  
  Ива

  Бяхме в Риагор юни 2013 и останахме с много добро впечатление. Персоналът е млад и усмихнат, стаите са оборудвани с нови мебели и техника, а мястото е много тихо – далеч от шума на транспорта. Препоръчвам хотела за всеки, който търси спокойствие и уют!
  •  
   Dntur.com

   Здравейте Ива. Радвам се , че хотела ви е харесал и сте си починали както трябва.Аз съм на същото мнение и за това когато клиенти ме питат за мнението го препоръчвам. Благодаря ви за това споделеното мнение.

Сподели

(задължително)