Хотел “Парос” 2* Поморие

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел Парос е построен през 2011 г. Архитектурата и дизайна на хотела са в средиземноморски стил, разположен е на самия морски бряг с панорамна гледка към морето и целият южен залив. Намира се в старата част на града. Тук всеки гост ще открие съвременни удобства и уютна обстановка с професионално обслужване на достъпни цени, [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел Парос е построен през 2011 г. Архитектурата и дизайна на хотела са в средиземноморски стил, разположен е на самия морски бряг с панорамна гледка към морето и целият южен залив. Намира се в старата част на града. Тук всеки гост ще открие съвременни удобства и уютна обстановка с професионално обслужване на достъпни цени, което е гаранция за пълноценна почивка на море. Близостта на плажовете и забележителностите на Помориие, както и приказният изглед към морето ще направят престоя на всеки гост незабравим.

Хотел Парос е на 6 етажа, има асансьор. Пред хотела има паркинг. Разстоянието от хотела до центъра на града е 150 м, в близост до хотела има магазини, аптека. В близост е и автобусна спирка за Бургас, Несебър, Слънчев бряг. На партерния етаж на хотела се намира стилен ресторант за изхранване на гостите на хотела, от който се разкрива изглед към яхтеното пристанище на Поморие. Пред хотела има малък парк с паметник на Яворов и всеки, посетил Поморие, няма как да не посети паметника на поета и Яворовите скали, които се намират пред самия хотел.

Срещу Хотел Парос се намира новооткритият ресторант Олимп, от който се открива невероятна гледка към Бургаският залив. В ресторанта се предлага българска, средиземноморска кухня, пици на пещ и ястия на барбекю. Организират се различни бизнес събития, семинари, сватби, детски рождени дни.

 

Описание на стаите:

Хотел Парос предлага на гостите си 19 двойни стаи, от които 3 са с частичен изглед към морето, а всички останали са с директен изглед, всяка е с допълнително легло за трети гост, 1 фамилно студио и 2 двустайни панорамни апартамента, разположени на 4-ти и 5-ти етаж които са без кухни с няколко тераси, хотела е обслужван от асансьор. Всички помещения са обзаведени луксозно и функционално и имат изглед към морето.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)