Хотел „ Аугуста“2* Слънчев бряг

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

  Местоположение: Хотел Аугуста е разположен в северната част на курортния комплекс Слънчев бряг, във вилна зона Зора, на 200 метра от плажната ивица. Близо до хотела се намират автобусни спирки за Свети Влас и Несебър. Хотелът се състои от два самостоятелни триетажни корпуса и разполага с 25 двойни стаи и 6 апартамента, предлагащи на [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

 

Местоположение:

Хотел Аугуста е разположен в северната част на курортния комплекс Слънчев бряг, във вилна зона Зора, на 200 метра от плажната ивица. Близо до хотела се намират автобусни спирки за Свети Влас и Несебър.

Хотелът се състои от два самостоятелни триетажни корпуса и разполага с 25 двойни стаи и 6 апартамента, предлагащи на гостите уют, тишина и идеални условия за пълноценна почивка. По-голяма част от помещенията са с фронтален или частичен изглед към морето. Хотелът предлага на своите гости още: ресторант (открита и закрита част), индивидуален сейф, сувенирен магазин, сауна, открит басейн с размери 14 м на 6 м и детски сектор, чадъри и шезлонги край басейна.
Ресторант Аугуста е в национален стил, с вътрена зала и летна градина с барбекю. Ароматът на цъфнал здравец и вкусна гозба ви пренася в уюта на традиционния български дом.

Описание на стаите:

Стаите са приятно обзаведени, със SAT TV, хладилник, телефон, панорамни тераси. От 2008 г. хотелът е изцяло климатизиран, като всички помещения разполагат със собствен климатик.

Спорт / Забавления:

Откритият басейн, с който разполага хотел Аугуста е с размери 14 на 6 метра. В най-дълбоката си част достига 1.8 метра. Шезлонгите, масите и столовете са безплатни за гостите на хотела.
В свободното си време гостите могат да съчетаят добрата почивка с опознавателни екскурзии до Несебър, Созопол, Ропотамо, Варна и до курортите Златни пясъци и Албена, както и да посетят София, Велико Търново, Пловдив или да участвуват в екскурзия до Истанбул.
Хотелът е подходящ за провецдане на семейни и фирмени мероприятия – сватби, кръщенета, тим билдинги.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)