БАЛИ – ОСТРОВЪТ НА ХИЛЯДАТА ХРАМА ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА – 2024

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 

БАЛИ – ОСТРОВЪТ НА ХИЛЯДАТА ХРАМА ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА – 2024 ДЕН 1 | Полет до Бали Полет до Денпасар, Бали, Индонезия. Кацане на международното летище Ngurah Rai. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка в района на Санур. ДЕН 2 | Свободно време Закуска. Свободно време за почивка. Ще имате възможност да се възползвате от условията за [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

БАЛИ – ОСТРОВЪТ НА ХИЛЯДАТА ХРАМА

ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА – 2024

ДЕН 1 | Полет до Бали

Полет до Денпасар, Бали, Индонезия. Кацане на международното летище Ngurah Rai. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка в района на Санур.

ДЕН 2 | Свободно време

Закуска. Свободно време за почивка. Ще имате възможност да се възползвате от условията за отдих, предлагани от хотела или да се възползвате от допълнителни екскурзии. Нощувка района на Санур.

ДЕН 3 | Санур – Челук – Убуд

Закуска. Ще се отправите към централната част на острова, където ще станете свидетели на легендарния танц на демоните – Barong Dance. Ще посетите село Челук, известно в цяла Азия със своите златни и сребърни дърворезби. По-късно ще пристигнете в Убуд – културния център на Бали, където ще посетите традиционен балийски пазар. Екскурзоводът ще Ви разкаже за всички екзотични подправки и плодове, предлагани там. Ще имате възможност и за покупки (задължително се пазарете). След това ще разгледате музея “Нека”, посветен на документацията и представянето на историята и развитието на изкуството в Бали. Музеят визуализира монументални произведения от XIX век до наши дни. Ще продължите до храма Гоа Гаджа (пещерата на Слоновете), построен като духовно място за медитация през XI век. Настаняване в хотела. Нощувка в района на Убуд.

ДЕН 4 | Убуд – Пемутеран

Закуска. Ще се отправите към планината Бедугул и ще разгледате ез. Бератан, което всъщност е кратер, пълен с прясна вода. Ще посетите храма Pura Ulun Danu, разположен на 5 м от брега на езерото. Ще продължите през планинския район, където ще имате чудесна възможност да направите хубави снимки на какаови или кафе плантации по пътя към водопад Gitgit. По северния бряг на Бали ще пристигнете в Буда Вихара, будистки манастир и център за медитация, а също така ще спрете на горещите извори в Банджар. Пристигане в Пемутеран. Настаняване в хотела. Нощувка в района на Пемутеран.

ДЕН 5 | Пемутеран – о. Менджанган – Ловина

Закуска. Ще отпътувате към пристанището Лабухан Лаланг, ще отплавате с лодка към остров Менджанган, където ще прекарате времето си в гмуркане с шнорхели. Връщане в хотела и освобождаване на стаите. Отпътуване към Ловина, за посещение на храма Пулаки, където основната атракция са големия брой маймуни. Настаняване в хотела. Нощувка в района на Ловина.

ДЕН 6 | Ловина – Кандидаса

Закуска. Отпътувате към село Сангсит, където ще посетите митичния храм Pura Beji. Пътуването продължава до село Кинтамани, което се намира на границата на вулкана Пенулисан. Ще се насладите на красива панорамна гледка към кратера с диаметър 12 км, както и фантастична гледка към все още активния вулкан Маунт Батур, висок 2200 м, наричан още Gunung Lebah (дълбоката планина). Ще се любувате на невероятни пейзажи, докато стигнете до най-големия храм на Бали – Бесаких. Той има 40 кули и гледка към впечатляващия вулкан Гунунг Агунг. Пътуването ще продължи през красивите оризови полета до село Селат на източния бряг. Настаняване в хотела. Нощувка в района на Кандидаса.

ДЕН 7 | Кандидаса – Санур

Закуска. След кратко пътуване ще пристигнете до село Bali-Aga-Aboriginals village Tenganan. Предполага се, че това е първото място, където хората се заселват в Бали. След това ще продължите до пещерата на прилепите Goa Lawah, където могат да бъдат видяни хиляди прилепи, както и малък храм. Последната спирка ще бъде в Клунгклунг. Там ще разгледате историческата съдебна зала Керта Госа където, в миналото, съдиите са писали законите. Трансфер до хотела в южната част на Бали. Нощувка в района на Санур.

ДЕН 8–10 | Санур

Закуска. Свободно време за почивка. Нощувка в района на Санур.

 

ДЕН 11 | Полет към дома

Закуска. Трансфер до летището за полета към София.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

- ДВУПОСОЧЕ САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

- ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ

- БАГАЖ: 20 кг регистриран и 5 кг салонен багаж на човек

- ТРАНСФЕР: летище-хотел-летище (модерен автобус с климатик).

- НАСТАНЯВАНЕ: отлични 4* хотели според местната категоризация

- ВСИЧКИ ЕКСКУРЗИИ СА ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА НА БАЗОВИЯ ПАКЕТ

- ХРАНА: 10 закуски на блок маса.

- ВОДАЧ С БЪЛГАРСКИ ЕЗИК: ще Ви даде подробна информация за цялата програма на екскурзията. По време на целия престой той ще бъде с Вас,за да Ви съветва и оказва помощ.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 50 000 евро за лица до 70 г.: 74 лв.

За лица, навършили 70 г., застраховката се заплаща в двоен размер.

- Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че пътувате сами и нощувате в самостоятелна стая): 729 лв.

- Доплащане за туристеческа виза: 35 USD  (заплаща се на място)

- В цената не е включен бакшишът за екскурзоводско обслужване и шофьор.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

Пакет “Вечери“:

• по време на програмата – 239 лв.;

• в хотела в Санур – 289 лв.

Застраховка “Отмяна на пътуването”.

НАЧАЛНА ДАТА КРАЙНА ДАТА ЦЕНА
06.03.2024 16.03.2024 от 3999 лв.
03.04.2024 13.04.2024 от 3899 лв.

ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)