Почивка на Пампорово Дата: 12,13,14,15,16.10.2022 г. Цена: 345.00 лв.

0
Dntur.com

За почивката

 
 
 

Почивка на Пампорово   Дата: 12,13,14,15,16.10.2022 г.             Цена:  345.00 лв.   Цената включва: транспорт; 4 нощувки; хранене на блок маса: 4 закуски, 4 обяда, 4 вечери в хотел*** в курортен комплекс Пампорово; застраховка; Екскурзии до:  Пловдив, Смолян;  кулата на връх Снежанка; водач от фирмата.   Цената не включва: входни такси за туристическите обекти. За деца до [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Почивка на Пампорово   Дата: 12,13,14,15,16.10.2022 г.             Цена:  345.00 лв.

 

Цената включва: транспорт; 4 нощувки; хранене на блок маса: 4 закуски, 4 обяда, 4 вечери в хотел*** в курортен комплекс Пампорово; застраховка;

Екскурзии до:  Пловдив, Смолян;  кулата на връх Снежанка; водач от фирмата.

 

Цената не включва: входни такси за туристическите обекти.

За деца до 12 г. отстъпка 5% от основната цена.

 

Маршрут: Русе – В.Търново – Габрово – Пловдив – Пампорово – Смолян – Габрово -В.Търново.

 

Програма:

Първи ден: Тръгване 06:00ч Русе Дом на културата; 08:00 от В.Търново-паркинга до Летен театър, 08:40 от Габрово- автоспирка пред общината срещу Априловската гимназия /за Севлиево качване от Габрово/. Отпътуване за Пловдив. Разходка в стария град- Амфитеатъра, къщата на Ламартин, църквата Свети Константин и Елена, Етнографски музей и Небет тепе.Отпътуване за Пампорово. Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Втори ден: Закуска. Свободно време и басейн. Обяд. След обяд с автобус отиване до кулата на връх Снежанка.  Върхът е висок 1926 м и е най-високият връх в района на курорта Пампорово и рида Букова планина. На върха е изградена телевизионна кула с височина 156 метра, която се намира на височина 2082 м. Нейното кафе-панорама на 2019 м има чудесен изглед на 360 градуса в Родопите. Изкачване до кафе панорамата на кулата става с асансьор срещу допълнителна такса. Снимки, панорамни гледки, удоволствие и в кафе-панорамата.Отпътуване с автобуса до началото на екопътека Невястата.Разходка по екопътеката с дължина около 900 метра. Преминава се по равна горска пътека мирише на мъх и смола, много цветя. Има беседки и маси за почивка; Връщане обратно; посещение на Манастир „Св. Великомъченик Панталеймон“. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Трети ден: Закуска. Свободен ден. Обяд.  Свободно време за почивка, басейн и разходки. Вечеря. Нощувка.

Четвърти ден: Закуска. Свободно време и басейн. Обяд. След обяд  отпътуване за Смолян. Посещение на Историческия музей „Стою Шишков“, на храм Св.Висарион Смолянски. Разходка в Смолян.Връщане в хотела в Пампорово.  Вечеря. Нощувка.

Пети ден: Закуска. Свободно време. Басейн. Обяд. Освобождаване на хотела.  Отпътуване В.Търново и Русе.Пристигане в Русе 20:00 ч.

Минимален брой за осъществяване на пътуването : 40 туристи.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.

Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)