ПОЧИВКА В СЪРЦЕТО НА РОДОПА ПЛАНИНА – гр.Девин Автобусна програма : 6 дни /5 нощувки

0
Dntur.com

За почивката

 
 
 

ПОЧИВКА В СЪРЦЕТО НА РОДОПА ПЛАНИНА – гр.Девин Автобусна програма : 6 дни /5 нощувки Дати : 25.06 – 30.06.2022г; 22.07-27.07.2022г; 19.08-24.08.2022г; 01.09-06.09.2022г СПА ХОТЕЛ ОРФЕЙ 5*ДЕВИН : Хотел Орфей, разположен в центъра на гр. Девин, е модерен комплекс, предназначен да се възползва от уникалните дадености на региона, с възможности за отдих, спорт, развлечение и [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

ПОЧИВКА В СЪРЦЕТО НА РОДОПА ПЛАНИНА – гр.Девин

Автобусна програма : 6 дни /5 нощувки

Дати : 25.06 – 30.06.2022г; 22.07-27.07.2022г; 19.08-24.08.2022г; 01.09-06.09.2022г

СПА ХОТЕЛ ОРФЕЙ 5*ДЕВИН : Хотел Орфей, разположен в центъра на гр. Девин, е модерен комплекс, предназначен да се възползва от уникалните дадености на региона, с възможности за отдих, спорт, развлечение и балнеолечение.Комплексът разполага с 123 стаи, от които 45 са луксозни и студиа, и 78 двойни стандартни стаи. Сред основните конкурентни предимства на комплекса са уютната атмосфера и възможността за пълноценна почивка, качеството на СПА услугите и не на последно място вкусната храна. Гостите на хотела могат да се любуват на българска, европейска и ориенталска кухня в :

 • Основен ресторант с капацитет 170 вътрешни и 50 външни места
 • Европейски ресторант с капацитет 80 вътрешни и 40 външни места
 • Ориенталски ресторант с капацитет 40 вътрешни и 30 външни места
 • Хотелът предлага и прекрасни условия както за отдих, така и за спорт.
 • На разположение на гостите е игрище за минифутбол, тенис корт и волейбол. Хотелът е редовен домакин на редица конкурси и фестивали.
 • Балнеологичният блок на комплекса е единствен по рода си и е изграден по начин, позволяващ провеждането на най-съвременни и ефективни физикални методики и програми за балнеопрофилактика, рехабилитация и рекреация. Хотелът се захранва от два минерални извора, известни с лечебните си свойства – Беденски и Девински извор, като разполага с разрешителни за водоползване. Всичко това превръща СПА Хотел Орфей както в атракционен и привлекателен център, така и в място за провеждането на най-съвременните и ефективни физикални методики и програми за балнеопрофилактика и рекреация.
 • СПА центърът в хотел “Орфей” представлява всичко, което е свързано със здраве, красота, удоволствие. С модерния си стил и оборудване, СПА центърът е един от най – добрите в грижите за здравето.
 • Здравният комплекс предлага фитнес център, с най-новото кардио-васкуларно оборудване, просторни топлолечебни съоръжения, включващи сауна, турска баня, парна баня, египетска кална баня. Изпитайте удоволствието от нашите 16 специализирани вани с неповторимата Беденска минерална вода, обслужвани от професионално обучен персонал, 6 масажни стаи, терапевтичен басейн с минерална лечебна девинска вода и джакузи.
 • Хотелът разполага с три външни басейна, единият от които е предназначен за най-малките гости на хотела, и два вътрешни басейна.
 • Природните продукти, с които разполага хотела, са двете минерални води – Девинска и Беденска, Варненска лиманна кал, Черноморска луга, биоклиматичен фактор, екопътеки.     Съвременната физикална медицина признава лиманната кал като най- силно действащ природно-лечебен фактор. За по-ефективно и комбинирано въздействие, предимно на хората със ставни, неврологични и гинекологични здравословни проблеми, комплексът предлага процедури с природни продукти от Черно море – Варненска лиманна кал и луга. Освен индивидуалния подход към посетителя, се предлагат пакетни медицински услуги от готови програми за профилактика и лечение на заболяванията на опорно-двигателния апарат, нервната, дихателната и сърдечно-съдовата системи.
 • Всичко, което предлага балнео-рехабилитационния комплекс “Орфей” – Девин е на най-съвременно световно ниво и е ориентирано към укрепване здравето на хората.
ДАТИ На човек в двойна стая На човек в единична стая Лица над 12 г. – без процедури Деца от 3 до 12 г. – без процедури
22.07-27.07.2022г 435,00лв 535.00лв 375.00лв 230.00лв
19.08-24.08.2022г 435.00лв 535.00лв 375.00лв 230.00лв
01.09-06.09.2022г 435.00лв 535.00лв 375.00лв 230.00лв

Настаняването се осъществява  в съответния тип помещение при минимум-2-ма пълноплащащи.

Цената включва: транспорт с комфортен автобус; 5 нощувки ,5 закуски,5 вечери; безплатон ползване на минерален басейн ,джакузи ,парна баня ,сауна ,фитнес ; туристическа застраховка ,туристически данък,ДДС

Важно : Деца до 3години се настаняват безплатно !!!

Цената не включва : обяд ; Лични разходи

- екскурзия до Мечешки водопади и крепост Бядън :Описание на екскурзията :Отпътуване след закуска посока Мечешки водопади - Мечешкият водопад е в непосредствена близост до град Девин, в ляво от местността Лъката.До водопада се стига като се преминава мост, намиращ се в най-далечния край на пътеката, след което през пътека, минаваща между две постройки, чрез която се изкачва в планината.Цена -15,00лв на турист ,деца до 12 години заплащат -5 лв .Цената включва транспорт  и водач от агенцията

- екскурзия до екопътека: Описание на програмата –полудневна екскурзия с маршрут: Струилица-Калето –Лъката. Намира се в Родопите, близо до Девин. Маршрутът минава през скални образувания, гори и водопади. Има изградени дървени мостчета, заслони, санитарни възли, места за отдих и зона за риболов.Екскурзията е подходяща за хора  без проблеми в опорно –двигателния апарт и сърдечни проблеми .Облекло –удобни обувки и  дрехи за планина.Цена на турист 25,00лв ,за деца до 12 години -20лв.Цената включва :транспорт водач от агенцията  и др .

-екскурзия до гр.Широка лъка –Ягодинска пещера и сафари с джипове до вълчи камък .Екскурзията е целодневна .Описание на програмата :След закуска отпътуване за Ягодинска пешера .Посещение на пещерата и селд това отпътуване с джипове посока Орлово гнездо –Вълчи камък .След като приключи сафарито с джипове се отправяме към гр.Широка лъка .Разходка в типичната Родопска атмосфера на града и посещение по желание на исторически забележителности .Цената включва :тарнспорт са ватобус ,трансфер с бусове до Ягодинска пещера ,джип сафари ,входна такса на Ягодинска пещера,водач от  Вени травел .Цена за възрастен -50,00лв ,цена за дете до 12,00г -40,00лв .Необходимо облекло за екскурзията :Удобни обувки ,връхна дреха за пещерата и подходящи дрехи за планина ,вода ,сандвич,фотоапарат  и др.

Програма :

Ден първи : Отпътуване от гр.Русе от паркинга на ЦЖПГара до Митница в 07.30ч посока Велико Търново ,Габрово ,Стара Загора –Девин.Настаняване в Спа хотел Орфей-5*.Вечеря .

Ден втори : Закуска .Свободно време за релакс .Вечеря .

Ден трети .Закуска .Свободно време или екскурзия по желание до гр.Широка лъка –Ягодинска пещера и сафари с джипове до вълчи камък .Екскурзията е целодневна .Описание на програмата :След закуска отпътуване за Ягодинска пешера .Посещение на пещерата и селд това отпътуване с джипове посока Орлово гнездо –Вълчи камък .След като приключи сафарито с джипове се отправяме към гр.Широка лъка .Разходка в типичната Родопска атмосфера на града и посещение по желание на исторически забележителности .Цената включва :тарнспорт са ватобус ,трансфер с бусове до Ягодинска пещера ,джип сафари ,входна такса на Ягодинска пещера,водач от  Вени травел .Цена за възрастен -50,00лв ,цена за дете до 12,00г -40,00лв .Необходимо облекло за екскурзията :Удобни обувки ,връхна дреха за пещерата и подходящи дрехи за планина ,вода ,сандвич,фотоапарат  и др.Вечеря .Нощувка

Ден Четвърти : Закуска .Свободно време или екскурзия по желание  до Мечешки водопади и крепост         Бядън :Описание на екскурзията :Отпътуване след закуска посока Мечешки водопади - Мечешкият водопад е в непосредствена близост до град Девин, в ляво от местността Лъката.До водопада се стига като се преминава мост, намиращ се в най-далечния край на пътеката, след което през пътека, минаваща между две постройки, чрез която се изкачва в планината.Цена -15,00лв на турист ,деца до 12 години заплащат -5 лв .Цената включва транспорт  и водач от Вени Травел. Следобед Свободно време .Вечеря.

Ден пети: Закуска .Свободно време или екскурзия по желание по маршрут: Струилица – Калето – Лъката. Намира се в Родопите, близо до Девин. Маршрутът минава през скални образувания, гори и водопади. Има изградени дървени мостчета, заслони, санитарни възли, места за отдих и зона за риболов.Екскурзията е подходяща за хора  без проблеми в опорно –двигателния апарт и сърдечни проблеми .Облекло –удобни обувки и  дрехи за планина.Цена на турист 25,00лв ,за деца до 12 години -20лв.Цената включва :транспорт водач от агенцията  и др . Вечеря .

Ден шести : Закуска и отпътуване към Бачковски манастир .Посещение на манастира ,свободно време .Отпътуване за Стара Загора ,Габрово ,Велико Търново ,Русе

 

Важно!При изпълнението на програмата туристите трябва да са с удобни обувки ,шапка ,очила ,при нужда дъждобран и фотоапарат за запечатване на спомени .Има преходи ,който са по трудни ,затова всеки решава дали може да участва в тях.

•Застраховка допълнително покритие: отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя- застраховател ЗК“ЛЕВ ИНС„ АД със седалище и адрес на управление: София, бул. „Симеонско шосе“ 67 А;
•Застраховка допълнително покритие: за разходите при репатриране на тленни останки при случаите на злополука, болест или смърт – според тарифите на лицензиран застраховател- застраховател ЗК“ЛЕВ ИНС„ АД със седалище и адрес на управление: София, бул. „Симеонско шосе“ 67 А;
Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс 50% и се доплаща до 14 дни преди тръгването.
Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 18 туриста !!!
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !!!

Такса прекратяване: 

ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);

ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;

ако прекратяването е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;

ако прекратяването е от 14 до 0 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;

В автобусните екскурзии задължително се спазват епидемичните мерки наложени на територията на Република България .

ТУРОПЕРАТОРЪТ декларира, че носи пълна отговорност за точното изпълнение на туристическия пакет като цяло и  спазва основните права съгласно Директива (ЕС) 2015/2302. Подробна информация за Директива (ЕС) 2015/2302 може да намерите на следния интернет адрес:  http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX%3A32015L2302 или на уеб-страницата на Туроператора.

Туроператора има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ със застраховател ЗК“ЛЕВ ИНС„ АД със седалище и адрес на управление: София, бул. „Симеонско шосе“ 67 А, и с полица 13062110000221 от 10.03.2021 г. валидна от 00:00 часа на 13.04.2021 г. до 24:00 часа на: 12.04.2022 г.

 

 

 

 

 

 

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)