На почивка в СПА комплекс ЕЛИТ *** град Девин / 13,14,15,16,17,18,19.10. 2024 г. / Цена: 610.00 лв. на човек в двойна стая

0
Dntur.com

За почивката

 
 
 

На почивка в СПА комплекс ЕЛИТ *** град Девин   13,14,15,16,17,18,19 октомври 2024 г.   Цена: 610.00 лв. на човек в двойна стая   Цената включва: Транспорт, 7 дни/6 нощувки, 6 закуски, 6 обяда, 6 вечери; застраховка; представител на фирмата;  басейн с минерална вода в хотела тип ТОПИЛО; СПА комплекс в хотела;  Екскурзии до: посещение на [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

На почивка в СПА комплекс ЕЛИТ *** град Девин

 

13,14,15,16,17,18,19 октомври 2024 г.   Цена: 610.00 лв. на човек в двойна стая

 

Цената включва: Транспорт, 7 дни/6 нощувки, 6 закуски, 6 обяда, 6 вечери; застраховка; представител на фирмата;  басейн с минерална вода в хотела тип ТОПИЛО; СПА комплекс в хотела;  Екскурзии до: посещение на дома на доброто на дядо Влайчо;

Цената не включва: екскурзия до Широка лъка; разходка по екопътека Струилица – Калето – Лъката; входни такси за туристическите беседи.

Маршрут: Русе – В.Търново – Габрово – Девин – Габрово – В.Търново – Русе.

Програма

Първи ден: Тръгване 06:00 Русе от Дом на културата /Вазата/,08:00 от В.Търново-паркинга до Летен театър, 08:45 от Габрово- автоспирка пред общината срещу Априловската гимназия. /за Севлиево качване от Габрово/. Отпътуване. Посещение на Архитектурно етнографски комплекс „Етъра“.Това е първият музей на открито, който пази традиционните занаяти. В работилнички и до днес може да се види изработка на ножове, сладкарско майсторство, тук още „трака“ тепавицата. Разходка в спомените и свободно време за обяд.Отпътуване за Девин. Настаняване в хотел***. Вечеря. Нощувка.

Втори ден: Закуска. Свободно време за релакс. Обяд. Вечеря. Нощувка.

Трети ден: Закуска. Свободно време. Обяд. След обяд срещу допълнително заплащане отпътуване на екскурзия до Широка лъка. Разходка в родопското градче и запознаване със забележителностите на това архитектурно бижу. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Четвърти ден: Закуска.  Свободно време за релакс. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Пети ден: Закуска. Свободно време. Обяд. Срещу допълнително заплащане разходка по екопътека Струилица – Калето – Лъката. Тя е изградена по течението на Девинска река и е прекрасно място за приятна разходка в прохладните летни дни. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Шести ден: Закуска. Свободно време. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

Седми ден: Закуска. Получаване на сух пакет за обяд. Освобождаване на хотела и отпътуване. С кратки почивки се насочваме към село Коньово, където ще посетим Домът на доброто на Дядо Влайчо.  Комплексът е създаден през 2019г по повелята на дядо Влайчо- да се направи нещо за хората.  В Дома на доброто е оформен кът с вещи на дядо Влайчо. А в параклиса „Св. Стефан“ са положени тленните останки на Пророка.                                                                                                                                                                                                Отпътуване за Габрово, Велико Търново и Русе. Пристигане в Русе 21:00ч.

Уважаеми клиенти, в публикуваната на този сайт информация е възможно да са допуснати неточности, или да настъпят промени, защото тя е с информационна и рекламна цел.  Най-достоверна и вярна информация е тази, предоставена в офиса!!!


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)