Хотел „ Тиа Мария“ 3* Слънчев бряг

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел Тиa Мария се намира в южната част на курорта Слънчев бряг, на 250 метра от плажа и на 5 минути пеша от центъра. Построен е през 2005 г., като една основна 6 етажна сграда, а по-късно през 2014 г. се завърши и строежа на най-новата част – ТМ делукс. И двете сгради разполагат [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел Тиa Мария се намира в южната част на курорта Слънчев бряг, на 250 метра от плажа и на 5 минути пеша от центъра. Построен е през 2005 г., като една основна 6 етажна сграда, а по-късно през 2014 г. се завърши и строежа на най-новата част – ТМ делукс.
И двете сгради разполагат с асансьори, аварийни изходи и паркинг.

Просторните и комфортни стаи на Тиa Мария са с балкони, със спални или две отделни легла САТ ТВ, телефон, минибар, баните са оборудвани със сешоар. Масите, столовете на терасите и приятната гледка ви приканват да поседите на слънце и да се насладите на прохладна напитка. Със своите фамилни стаи, хотелът е идеален за семейства с деца или за млади двойки и всичко това  на изключително конкурентни цени. Ако някой ден Ви се релаксира активно, плувният басейн на хотела е привлекателно място, където можете да се отпуснете под топлите слънчеви лъчи. Цената на стаята включва шезлонги и чадъри.
Другото предимство е огромният безплатен паркинг пред хотела, който ви осигурява удобство за вашето паркиране.
В общите части на хотела има безплатен достъп до безжичен интернет. При заявка се предлага трансфер от и до летище Бургас, което е на 29 километра, а древният град Несебър се намира на 4 километра. Удобството и гостоприемството на хотел Тия Мария ще ви впечатли.

Спорт / Забавления:

Плувен външен басейн.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)