Хотел ” Севтополис Балнео & СПА ” 4* гр. Павел баня

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Четиризвездният Хотел ” Севтополис Балнео & СПА ” се намира недалеч от центъра на Павел баня. Градът е разположен в централната част на България, между Стара планина и Средна гора в красивата Розова Долина. Хотелът е обгърнат от красив парк от 10 декара с богата растителност и има красива гледка към Стара планина и [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Четиризвездният Хотел ” Севтополис Балнео & СПА ” се намира недалеч от центъра на Павел баня. Градът е разположен в централната част на България, между Стара планина и Средна гора в красивата Розова Долина. Хотелът е обгърнат от красив парк от 10 декара с богата растителност и има красива гледка към Стара планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Комплексът е предпочитан от много хора за почивка и регенерация.

Стаи:

Хотелът се откроявя с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи с и без тераса и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Овалните форми са застъпени в целия комплекс, като са много добре съчетани с топлите цветове, преобладаващи в стаите и апартаментите, допълвайки усещането за релакс. Всички помещения разполагат с:

- топла минерална вода в уникална баня, с прозорец към спалнята

- индивидуален контрол на климатик/ отопление

- мини-бар

- кабелна телевизия

- LCD телевизор

- телефон

- сешоар и козметика за баня.

Барове и Ресторанти:

Хотел ” Севтополис Балнео & СПА ” разполага с изискан ресторант с атрактивен интериор, който е вдъхновен от древния Севтополис с характерната му форма на окръжност – символ на единството и безкрайността. Това е идеалното място за семейни събития, бизнес срещи и различни мероприятия. Гостите на хотела имат възможност да се насладят на професионално приготвени специалитети от националната и световна кулинария и да се отдадат на едно незабравимо приключение на вкусовете.

Бизнес център:

Хотел ” Севтополис ” предлага много добри условия за различни фирмени мероприятия с двете си конферентни зали – за 40 и 60 души, при подреждане тип киносалон.

Залите са мултифункционални, с дневна светлина, оборудвани с мултимедийна техника. Подходящи са за провеждане на бизнес срещи, семинари, корпоративни прояви, презентации, обучения, тийм билдинги.

Балнео & СПА център:

Хотел ” Севтополис Балнео & СПА ” предлага на своите гости голямо разнообразие от релаксиращи терапии, както и козметични процедури с възстановителен ефект и благотворно влияние върху духа и тялото. СПА центърът разполага с различни видове вани, сауни и душове, джакузи, закрит и открит басейн с топла минерална вода, ориенталска и японска зона за релакс, като се предлагат медотерапия, стоунтерапия, ароматерапия, различни процедури за тяло и лице, както и масажи.

Медицинският център в комплекс Севтополис е специализиран за лечение и профилактика на множество заболявания. Лековитите свойства на минералните води и професионалните грижи са гаранция за постигане на отлични резултатив лечението и профилактиката.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)