Хотел ” Родопи ” 2* гр. Хасково

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел ” Родопи ” се намира в центъра на град Хасково, в непосредствена близост до зеленчуковия пазар. Местоположението на хотел ” Родопи ” дава възможност за лесно и бързо придвижване в града и околностите с цел делови срещи, пазаруване или посещение на многобройните възможности за културен и екотуризъм: монумент Света Богородица, Регионален исторически музей [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел ” Родопи ” се намира в центъра на град Хасково, в непосредствена близост до зеленчуковия пазар. Местоположението на хотел ” Родопи ” дава възможност за лесно и бързо придвижване в града и околностите с цел делови срещи, пазаруване или посещение на многобройните възможности за културен и екотуризъм: монумент Света Богородица, Регионален исторически музей Хасково, Александровската гробница, Перперикон, Светилището на Орфей при с. Татул и др

Стаи:

Стаите на хотел ” Родопи ” са просторни и слънчеви, обзаведени са с всички удобства на една съвременна стая в бизнес-хотел.

Хотел ” Родопи ” разполага с 39 удобни стаи, от които 10 единични, 22 двойни и 7 апартамента. Стаите са климатизирани с централно отопление, кабелна телевизия, телефон, безжична интернет връзка. В апартаментите има мини бар и вана.

Барове & Ресторанти:

Ресторантът на хотел ” Родопи ” е разположен на 2 етажа с капацитет 80 места. Хотелът разполага и с винарна зала с капацитет 10 места.

Всички ястия и напитки от основното меню на ресторант ” Родопи ”  могат да бъдат сервирани в стаята ви между 7:00 и 24:00. В сутрешните часове до 11:00 се сервира закуска.

Хотелски услуги:

На разположение на гостите в хотел ” Родопи ” са следните допълнителни услуги:

- паркинг /с ограничен брой места/ – в близост до хотела е разположен общински паркинг /срещу заплащане на място/

- сейф

- безжичен интернет достъп

- конфернетна зала с безжичен интернет достъп /100 места/, оборудване /с предварителна заявка/

- пране и химическо чистене


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)