Хотел ” Ринг ” 3* гр. Монтана

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Тризвездният семеен хотел ” Ринг ” е разположен в западния край на град Монтана, на брега на язовир Огоста. Административният център на града е отдалечен на 2 км от хотела, което прави местоположението идеално за почивка далеч от шумния, забързан градски живот. Язовирът и изгледът към Стара планина съставят красив пейзаж, на който гостите [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Тризвездният семеен хотел ” Ринг ” е разположен в западния край на град Монтана, на брега на язовир Огоста. Административният център на града е отдалечен на 2 км от хотела, което прави местоположението идеално за почивка далеч от шумния, забързан градски живот. Язовирът и изгледът към Стара планина съставят красив пейзаж, на който гостите на хотела могат да се насладят по време на престоя си.

Стаи

Семеен Хотел ” Ринг ” разполага с девет луксозни стаи и три луксозни апартамента, включващи спалня и дневна, като всички видове помещения имат балкони с изглед към Стара планина и водите на язовир Огоста. Хотелът има и един президентски апартамент, разположен самостоятелно на последния етаж на хотела. От двата му балкона се разкрива изключителна панорама, обща площ 90 квадратни метра и разполага със собствен луксозен кухненски бокс.

Оборудването и размерите на стаите отговаря на най-високите стандарти в Европа и включва климатична инсталация, мини бар, рум сървиз, телефон, кабелна телевизия, безплатен кабелен и wireless интернет, пране и гладене по заявка.

Барове и Ресторанти

Ресторант  ” Ринг ” разполага със зала с 90 места и тераса с 40 места. Елегантно, топло и уютно архитектурно изпълнение, което кара гостите на хотела да се чувстват специални. Предлагат се специалитети от традиционната българска и световната кулинария професионално приготвени от най-добрите майстор-готвачи в региона. Сладкарската секция предлага десерти по собствени рецепти. Ресторантът разполага с богата селекция български, италиански и чилийски вина.

Панорамният бар Скай разполага със зала на две нива с 40 места и тераса с 20 места. Уникално архитектурно и дизайнерско решение на залата и терасата, незабравима панорама към Стара планина, град Монтана и водите на язовир Огоста. Място за истински отдих, с повече от 60 различни алкохолни и безалкохолни коктейли на разлоложение, както и всякакви видове напитки, сладкиши и сандвичи.

Хотелски услуги

За пълния комфорт и една активна почивка хотелът предлага на своите гости добре оборудвана фитнес зала, сауна и джакузи.

За пътуващите със собствен транспорт има осигурен паркинг.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)