Хотел „Меллия“ 3* к.с – ще Равда

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
 

Местоположение: Апартаментен комплекс ” Мелиа” се намира близо до плажа в тих район на Равда, който е подходящо място за пешеходен туризъм. Предлага открит басейн и безплатни шезлонги за гостите. В бара и ресторанта на място се сервира традиционна българска и международна кухня. Удобства в стаята: Апартаментите са климатизирани и новообзаведени. Те предлагат напълно оборудвана [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Апартаментен комплекс ” Мелиа” се намира близо до плажа в тих район на Равда, който е подходящо място за пешеходен туризъм. Предлага открит басейн и безплатни шезлонги за гостите. В бара и ресторанта на място се сервира традиционна българска и международна кухня.

Удобства в стаята:

Апартаментите са климатизирани и новообзаведени. Те предлагат напълно оборудвана кухня с микровълнова печка, електрически чайник и фурна. На разположение на гостите има кът за сядане и сателитна телевизия. В самостоятелните бани има душ.

Удобства в хотела :

В комплекс ” Мелиа” в Равда има цветна градина, която се намира до басейна. На рецепцията се предлагат автомобили под наем, а също услугите пране и гладене. В цялата сграда има безплатен Wi-Fi.

Плажът се намира само на 100 метра от комплекса. До центъра на Равда се стига за 5 минути пеша. Там гостите ще открият барове, ресторанти, а също главната търговска улица.

Летище Бургас е на 20 километра, като комплекс Мелиа може да организира трансфер срещу допълнително заплащане. Несебър е на 5 километра, а главната автогара в Слънчев бряг е на 8 километра.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)