Хотел “Бряста” 3* гр.Велико Търново

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Комплексът се намира на 8 км от старопрестолния град Велико Търново, като е разположен сред красива гориста местност на брега на река Дряновска. Природата, спокойствието, отличната база, условията за спорт и развлечения, близостта до културно – историческите забележителности на региона определят комплекса като привлекателно място, както за отдих и почивка, така и за организиране [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Комплексът се намира на 8 км от старопрестолния град Велико Търново, като е разположен сред красива гориста местност на брега на река Дряновска. Природата, спокойствието, отличната база, условията за спорт и развлечения, близостта до културно – историческите забележителности на региона определят комплекса като привлекателно място, както за отдих и почивка, така и за организиране и посрещане на събития от различен мащаб.

Хотелски комплекс Бряста е идеалната възможност за гостите да избягат от градския шум и стреса на забързания делник, да се насладят на тишината, спокойствието, уюта и добрата кухня.

Стаи

Хотелският комплекс предлага настаняване в 27 различни по стил комфортни стаи, разположени в шест самостоятелни вили. Всяко помещение е с отделен вход, собствен санитарен възел, с джакузи или душ, сешоар, телевизор с кабелна телевизия, минибар, телефон, климатик и локално отопление.

Барове и Ресторанти

Ресторант Бряста предлага голяма зала, подходяща за тържества, коктейли и сватби, като също така има и 3 ВИП зали.

През лятото гостите на хотела могат да намерят прохлада под дебелите горски сенки, а през зимата ще се докоснат до уюта край огъня на камините и в тази неповторима атмосфера могат да се насладят на най-доброто от балканската кухня, поднесено по уникален, нестандартен начин.

Богатата и разнообразна артистично-музикална програма ще допринесе за вашето добро настроение.

На разположение на гостите е и бар на басейна, който е идеалното място за почивка в горещите летни дни.

Бизнес център

Освен за пълноценен активен отдих, хотелски комплекс Бряста има перфектните условия за провеждане на фирмени обучения, семинари, бизнес срещи и презентации.

Прекрасната природа го прави изключително подходящо място за тийм-билдинг мероприятия.

На разположение е конферентна зала с капацитет до 50 места, с днвена светлина, оборудвана с мултимедиен проектор, екран и флипчарт.

 

Хотелски услуги

За пътуващите със собствен транспорт хотелът разполага с паркинг.

А за прохлада през летните дни има и голям плувен басейн.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)