Хотел ” Арбанаси” 3* с.Арбанаси

0
Dntur.com

За хотела

Местоположение: Хотел Арбанаси се намира в едноименния архитектурен резерват „ Арбанаси” и носи духа и очарованието на Възрожденската епоха.
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел ” Арбанаси”  се намира в едноименния архитектурен резерват  „ Арбанаси” и носи духа и очарованието на Възрожденската епоха. Има типична за този период архитектура. Представлява просторна къща на два ката с каменна основа, обширна тераса – чардак, външна механа, голям двор с овощна градина. Стаи: Хотелът разполага с  общо 9 двойни стаи и [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

3.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел ” Арбанаси”  се намира в едноименния архитектурен резерват  „ Арбанаси” и носи духа и очарованието на Възрожденската епоха. Има типична за този период архитектура. Представлява просторна къща на два ката с каменна основа, обширна тераса – чардак, външна механа, голям двор с овощна градина.

Стаи:

Хотелът разполага с  общо 9 двойни стаи и 1 апартамент с камина. Всички те  са много комфортно обзаведени в модерен стил и имат самостоятелен санитарен възел с вана / джакузи или душ, локално отопление, телевизор с кабелна телевизия и климатик. Могат да бъдат настанени общо 20 гости.

Барове и ресторанти:

В хотел „ Арбанаси” на  разположение на гостите са вътрешен ресторант с 25 места и външна механа с 80 места, които са подходящи за сватбени тържества, кръщенета и др. мероприятия. Предлагат се вкусни домашни специалитети и невероятен избор от маркови напитки.

Хотелски услуги:

Хотела  осигурява всички необходими условия за ползотворен и пълноценен престой, независимо от сезона.
На разположение на гостите са следните услуги:
- денонощен охраняем паркинг
- рум-сервиз
- джакузи
- кабелна телевизия
- интернет
- пране, гладене, хмическо чистене
- пощенски и куриерски услуги
- повикване на такси
- съхраняване на ценности
- рент-а-кар
- транспорт за излети в околността


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)