Хотелски комплекс “Винпалас”3* с. Арбанаси

0
Dntur.com

За хотела

Местоположение: Хотелски комплекс "Винпалас" е разположен в архитектурния резерват Арбанаси
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотелски комплекс “Винпалас”  е разположен  в архитектурния резерват Арбанаси, на 3 км от Велико Търново, на 1,5 км от конна база “Калоян”, на 3 км от Горна Оряховица и на 3 км от магистралата София – Варна. Стаи: Комплекс “Винпалас”   се състой от  11 стаи с две легла, 2 стаи с 3 легла, 2 [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотелски комплекс “Винпалас”  е разположен  в архитектурния резерват Арбанаси, на 3 км от Велико Търново, на 1,5 км от конна база “Калоян”, на 3 км от Горна Оряховица и на 3 км от магистралата София – Варна.

Стаи:

Комплекс “Винпалас”   се състой от  11 стаи с две легла, 2 стаи с 3 легла, 2 стаи със спални, 1 стая със спалня и едно легло, 1 стая със спалня и две легла, 2 малки апартамента и 1 президентски апартамент. Всички стаи и апартаменти са със самостоятелен санитарен възел с вана, WC и сешоар. Във всяка стая има телефон, кабелна телевизия, минибар. Стаите на втория етаж са климатизирани и с тераси. Стаите на третия етаж са мансарден тип, с климатик.

Барове и ресторанти:

Комплекс “Винпалас” разполага с ресторант с 24 места, винарна с 50 места, лятна тераса с 60 места и барбекю с 20 места. Предлагат се местни, национални и европейски специалитети, приготвени от  най – добрите майстори в кулинарното изкуство. Богатият асортимент от безалкохолни напитки, ракии и вина ще задоволи и най – претенциозните посетители.

Бизнес център:

Комплекс “Винпалас” предлага едни  отлични условия за развитие на бизнес туризъм, на разположение са три зали  с 12, 30 и 80 места, като екипът на хотела ще се погрижи за всичко необходимо за пълноценната работа на своите гости. Хотелът разполага с шрайбпроектор, флипчарти, мултимедия, екрани, видео, факс, DVD, копирна техника.

Хотелски услуги:

Комплекс “Винпалас” предлага  следните услуги: рум – сървис, сейф, пране и гладене, безплатен денонощно охраняем паркинг, вещи под наем, безплатно ползване на басейна през лятото за гостите на хотела, шезлонги, чадъри, тенис на маса, езда, разходки с файтон, пешеходен туризъм, велотуризъм, сауна, масаж, козметични услуги. В комплекса има щанд за произведения на изкуството и народните занаяти, както и детска площадка.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)