“Орбита”4* СПА Хотел Благоевград

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Орбита СПА Хотел е разположен на 7 км от Благоевград, сред уникалната природа в меката прегръдка на Рила планина. В близост до хотела се намира най-големият парк на Благоевград – Бачиново, известен с атракциони за деца и възрастни и езеро с водни колела. На 20 км от Орбита СПА Хотел е разположен ски център [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Орбита СПА Хотел е разположен на 7 км от Благоевград, сред уникалната природа в меката прегръдка на Рила планина. В близост до хотела се намира най-големият парк на Благоевград – Бачиново, известен с атракциони за деца и възрастни и езеро с водни колела. На 20 км от Орбита СПА Хотел е разположен ски център Картала.

Орбита СПА Хотел разполага с 34 модерни и уютно обзаведени стаи и 7 апартамента със зашеметяваща гледка. Част от комплекса е най-големият спа център в Благоевград и околността. Основният ресторант на Орбита СПА Хотел предлага ястия, приготвени с натурални и екологично чисти продукти собствено производство.

 

Описание на стаите:

Двойна стая Лукс:

около 24 кв. м., разполага с интерактивна телевизия, интернет, климатик, телефон, сейф, хладилник, електрическа кана, някои от стаите разполагатс балкон. Баните в стая Лукс са оборудвани с душ, SOS бутон, телефон, осигурено е зареждане с халати за деца и възрастни, чехли, козметика.

Двойна стая Делукс:

около 34 кв. м., разполага с интерактивна телевизия, интернет, климатик, телефон, сейф, хладилник, тераса, електрическа кана. Баните в стая Делукс са оборудвани с вана, душ, SOS бутон, телефон, осигурено е зареждане с халати за деца и възрастни, чехли, козметика.

2 типа едноспални апартамента:

4 апартамента в основната хотелска сграда

2 апартамента в самостоятелна сграда на 30 м. от основната хотелска сграда.

около 50 кв. м., разполагат с интерактивна телевизия, интернет, климатик, телефон, сейф, хладилник, електрическа кана. Разполагат с две отделни помещения – спалня и хол. Холът е обзаведена с разтегателен диван, който също може да се ползва за спане. Баните в апартаментите са оборудвани с вана, душ, SOS бутон, телефон, осигурено е зареждане с халати за деца и възрастни, чехли, козметика. Тераса има само в апартаментите в хотелската сграда.

Апартамент с 2 спални:

около 80 кв. м., разполага с интерактивна телевизия, интернет, климатик, телефон, сейф, хладилник, тераса, електрическа кана. Широкият хол и двете самостоятелни спални дават възможност за лично уединение и пълен релакс. Холът е обзаведена с разтегателен диван, който също може да се ползва за спане. Баните в апартаментите са оборудвани с вана, душ, SOS бутон, телефон, осигурено е зареждане с халати за деца и възрастни, чехли, козметика.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)