Напълно запазен възрожденски стил и традиция Близо до Боженци, цена от 35 лв. – Хотел Фенерите, с.Боженци

0
admin

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Описание В България има кътчета, запазили романтиката на миналите столетия, от Розовата долина и нейната столица Казанлък, през прохода Шипка, на 12 километра северо-източно от Габрово, вие пристигате в селата Боженци и Кметовци. Традиционната архитектура на българската къща от XVIII и XIX век, със своята простота и автентичност, малките калдаръмени улички, свързващи около стотина къщи, [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 admin
Подробно

Описание

В България има кътчета, запазили романтиката на миналите столетия, от Розовата долина и нейната столица Казанлък, през прохода Шипка, на 12 километра северо-източно от Габрово, вие пристигате в селата Боженци и Кметовци. Традиционната архитектура на българската къща от XVIII и XIX век, със своята простота и автентичност, малките калдаръмени улички, свързващи около стотина къщи, чемшири и здравец, прохладния планински въздух – сътворяват магията на този рай. На мегдана в село Кметовци белее реставриран хан, сега хотел Фенерите. Къщата, построена през 1865 година, известна в миналото като Бакалов хан, е била собственост на богаташ, търгувал със страните от Близкия изток и Европа.

Хотелът е разположен в с.Кметовци точно до пътя за с.Боженци и се състои от две части – Фенери 1 и Фенери 2.
Фенери 1 разполага с един представителен апартамент, два стандартни апартамента, две двойни стаи лукс и седем двойни стаи.
Фенери 2 разполога с два стандартни апартамента, четиринадесет двойни стаи с вана, три от които луксозни. На вашите услуги е лятна градина със 100 места, ресторант-механа със 70 места, и дневен бар с 50 места. Ресторантът предлага голямо разнообразие на ястия от българската национална кухня и вкусни специалитети по Кметовски. В дневен бар Фенерите ще посрещнете деня с вкусна домашна закуска и чаша горещо кафе или чай. Предлагаме ви едно подходящо място за провеждане на вашето фирмено мероприятие или работна среща. За целта хотелът разполага с модерна конферентна зала с 60 места, която е оборудвана с флипчарт, TV и видео.

Описание на стаите:

Представителният апартамент е обзаведен в автентичен стил и се състои от две самостоятелни спални, хол и санитарен възел. Разполага с хладилник и мини бар.
Стандартните апартаменти се състоят от спалня и хол, обзаведен с мека мебел. Разполагат с хладилник и мини бар.
Луксозните стаи са с кът за сядане. Всички стаи са оборудвани с телевизор, видео, телефон, а баните са с подово отопление.

Спорт / Забавления:

За вашия приятен отдих и пълноценна почивка хотел Фенерите предлага следните допълнителни услуги: безплатен Wi-Fi, сауна, парна баня, масажи – аромотерапия, занимателни игри /табла, шах/, тенис на маса, безплатен паркинг.

Цени 2021 г.

Настаняване BB

Цена за нощувка

Единична стая

55 лв.

Двойна стая 

70 лв.

Двойна стая лукс

80 лв.

Апартамент 2 рах

110 лв.

Представителен апартамент 4 рах

180 лв.

Цените са на помещение и включват: нощувка, закуска, застраховка, курортна такса.

Доплащане:
- Деца до 1.99 г се настаняват безплатно без да позлват услуги;
- Дете от 2 до 5.99г. на доп. легло - заплащат 8 лв./ден на база BB;
- Деца от 6 до 11.99 г. на доп. легло  – заплащат 13 лв./ден на база BB;
- Деца от 6 до 11.99 г. на редовно легло  -  на база BB;
- Възрастен на доп. легло – заплаща 35 лв./ден на база BB.

Посочените цени не са валидни за национални празници.

” Фенерите Комплекс ” 3* с. Кметовци

Валидно още:

   

   

Местоположение: Хотелът се намира в с. Кметовци на 12 км. от гр. Габрово и на 250 км. от гр. София. Настаняване: Хотелът се състои от две части -" Фенери 1 " и " Фенери 2 ". Фенери 1 " разполага с един представителен апартамент, два стандартни апартамента, две двойни стаи-лукс и седем двойни стаи. " Фенери 2 " разполога с два стандартни апартамента, четиринадесет двойни стаи с вана, три от които луксозни. Представителният апартамент е обзаведен в автентичен стил и се състои от две самостоятелни спални, хол и санитарен възел. Разполага с хладилник и мини бар. Стандартните апартаменти се състоят от спалня и хол, обзаведен с мека мебел. разполагат с мини бар. Луксозните стаи са малко по-големи от стандартните и разполагат с кът за сядане. Всички стаи са оборудвани с телевизор, видео, телефон, а баните са с подово отопление. Услуги: На разположение на гостите са ресторант-механа с 50 места, лятна градина със 100 места, дневен бар с 50 места, 2 конферентни зали, WiFi интернетдетска площадка, тенис на маса, паркинг, Релакс център предлагащ: парна баня, сауна, външно джакузи, масажи и аромотерапия.

   

Направи резервация

Дата на настаняване
Дата на напускане  : 
Възрастни  : 
Деца (2г. - 12г.)  : 
Бебета (0г. - 2г.)  : 

Хотел  : 
Име  : 
Email  : 
Телефон  : 
Забележки и допълнителни изисквания  : 

 
 

Местоположение:

Хотелът се намира в с. Кметовци на 12 км. от гр. Габрово и на 250 км. от гр. София.

Настаняване:

Хотелът се състои от две части -” Фенери 1 ” и ” Фенери 2 “. Фенери 1 ” разполага с един представителен апартамент, два стандартни апартамента, две двойни стаи-лукс и седем двойни стаи. ” Фенери 2 ” разполога с два стандартни апартамента, четиринадесет двойни стаи с вана, три от които луксозни. Представителният апартамент е обзаведен в автентичен стил и се състои от две самостоятелни спални, хол и санитарен възел. Разполага с хладилник и мини бар. Стандартните апартаменти се състоят от спалня и хол, обзаведен с мека мебел. разполагат с мини бар. Луксозните стаи са малко по-големи от стандартните и разполагат с кът за сядане. Всички стаи са оборудвани с телевизор, видео, телефон, а баните са с подово отопление.

Услуги:

На разположение на гостите са ресторант-механа с 50 места, лятна градина със 100 места, дневен бар с 50 места, 2 конферентни зали, WiFi интернетдетска площадка, тенис на маса, паркинг, Релакс център предлагащ: парна баня, сауна, външно джакузи, масажи и аромотерапия.

Направи резервация

Дата на настаняване
Дата на напускане  : 
Възрастни  : 
Деца (2г. - 12г.)  : 
Бебета (0г. - 2г.)  : 

Хотел  : 
Име  : 
Email  : 
Телефон  : 
Забележки и допълнителни изисквания  : 

  • Други оферти от ” Фенерите Комплекс ” 3* с. Кметовци

  • Впечатления    Какво мислите?


    Сподели

    (задължително)