Къщи за гости „Ред Хаус“ гр. Копривщица

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване: ,
 

Местоположение: Къщите се намират в Копривщица. На 4 минути пеша от къщата на Тодор Каблешков и на 100 км. от София. Комплексът представлява две модерно обзаведени къщи за гости с капацитет до 20 човека, механа и барбекю. Механата разполага с кухненски бокс, камина, мека мебел, телевизор и безплатен Wi-Fi на територията на комплекса. Барбекюто може [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Къщите се намират в Копривщица. На 4 минути пеша от къщата на Тодор Каблешков и на 100 км. от София.

Комплексът представлява две модерно обзаведени къщи за гости с капацитет до 20 човека, механа и барбекю. Механата разполага с кухненски бокс, камина, мека мебел, телевизор и безплатен Wi-Fi на територията на комплекса. Барбекюто може да се ползва и като конферентна зала с флипчарт, екран и мултимедия.

Къща 1:
Два Двуспални апартамента, хол с разтегателен диван, спалня с легло Кинг Сайз, телевизор с плосък екран, Wi-Fi, баня, тоалетна с тоалетни принадлежности.

Къща 2:
Двуспален апартамент, хол с разтегателен диван, спалня с легло Кинг Сайз, телевизор с плосък екран, Wi-Fi, баня, тоалетна, тоалетни принадлежности. Две двойни стаи със спални Кинг Сайз, телевизор с плосък екран, Wi-Fi, oбщи баня и тоалетна с тоалетни прнадлежности.

Допълнителни услуги:
- възможност да се резервира целия комплекс или отделна къща и помещение;
- възможност за поръчка на храни и напитки по предварителна заявка;
- възможност за целодневен наем на барбекю с камина, телевизор и Wi-Fi;
- наем на велосипеди.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)