Ваканционен СПА комплекс „ Островче“ 3* гр. Островче

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Ваканционен СПА комплекс Островче е разположен в сърцето на липова гора в живописната местност “Липовото”, в село Островче, между градовете Разград и Търговище. Динамиката на големия град, забързаното ежедневие, стресът, шумът и промишлеността остават зад пояса от красивата гора, изпълнена с аромата и звуците на природата. Комплесът е създаден за гости, желаещи да съчетаят [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Ваканционен СПА комплекс Островче е разположен в сърцето на липова гора в живописната местност “Липовото”, в село Островче, между градовете Разград и Търговище. Динамиката на големия град, забързаното ежедневие, стресът, шумът и промишлеността остават зад пояса от красивата гора, изпълнена с аромата и звуците на природата.
Комплесът е създаден за гости, желаещи да съчетаят отдих, лечение, профилактика, спорт, туризъм и релакс.

Стаи

Хотелската част се състои от 36 луксозно обзаведени двойни стаи. Всички те са оборудвани с климатик, LCD телевизор с цифрова телевизия, сейф, тераса.
Ваканционен СПА комплекс Островче има пет самостоятелни ваканционни къщи, като всяка от тях е обзаведена в самостоятелен стил и разполага с камина, климатик, LCD телевизор с цифрова телевизия, сейф, тераса, мини бар, санитарен възел с вана, рум сервиз.

Барове и ресторанти

Ваканционен СПА комплекс Островче разполага с ресторант, построен на два етажа, създаващ усещане за уют, удобство и комфорт, с наличост 120 места и лятна градина.
Изисканото и оригинално кулинарно меню е за любители на специалитети и традиционни ястия, отбрани вина, богата гама от квалитетни напитки.

Лоби барът е любимо място за гостите, желаещи да отдъхнат с вестник или чаша питие, почувствали атмосферата, предразполагаща към приятни разговори и нови запознанства. Коктейлите, напитките – професионално аранжирани и поднесени, ще зарадват гостите на комлекса.

Конферентна зала

Ваканционен СПА комплекс Островче разполага с 2 конферентни зали с мултимедия, флипчарт, екран, озвучаване. Залите предлагат чудесни условия за провеждане на фирмени събития – презентации, обучения, семинари, трейнинги и др.

СПА център

СПА центърът на комплекса предлага:
-Турска баня – ритуал от Изтока, осигуряващ комфорт на посетителите, чрез топлина и приятно изпотяване, гладка и мека кожа.
-Парна баня – успокоява и отпуска уморените мускули, подпомага за премахване на умствената умора, намалява напрежението и стреса, подпомага отпушването на порите и изхвърлянето на токсините.
-Класическа сауна – съчетава горещ въздух и висока влажност, средство за освобождаване от напрежението и токсините, ефикасна процедура за релакс и отмора.
-Инфрачервена сауна – японско изобретение за изчистване на токсините.
-Контрастен душ – предпочитана процедура след ползване на парни бани и сауни, която стимулира кръвообращенито.
-Хидротерапия

Хотелски услуги

Ваканционен СПА комплекс Островче предлага на своите гости:
-24 часа рецепция
-паркинг
-сейф


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)