„ Бест Бутик“ 4* хотел гр. Стара Загора

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотелът се намира в близост до центъра на гр. Стара Загора. Операта е на 800 метра, а Античният форум на 900 метра. Мол Галерия е на 1.5 километра. Описание на хотела: Хотелът е с капацитет от 120 места, разполага с малък ресторант с дискретни зони за бизнес срещи, конферентни зали с 16 и 90 [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотелът се намира в близост до центъра на гр. Стара Загора. Операта е на 800 метра, а Античният форум на 900 метра. Мол Галерия е на 1.5 километра.

Описание на хотела:
Хотелът е с капацитет от 120 места, разполага с малък ресторант с дискретни зони за бизнес срещи, конферентни зали с 16 и 90 места и има потенциала да се превърне в любимо място за почивка и организирани събития. Релакс зона с фитнес, масажно студио, руска баня. Хотелът разполага с 52 стаи Икономик, Стандарт, Бизнес и Лукс, 3 апартамента, 1 ВИП апартамент с джакузи и уникален ВИП мезонет, обзаведени в елегантен стил, луксозен интериор и модерна интерпретация на класически елементи.

Описание на стаите:
Всички стаи разполагат с богато зареден мини бар, персонален сейф, IPTV (Internet Protocol Television), централна климатична инсталация с възможност за коригиране на температурата във всяка стая, автоматична телефонна централа, безплатен интернет WI-FI. За допълнителна сигурност и спокойствие на гостите, достъпът към стаите се осъществява с електронни карти.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)