Ягодинска пещера, пещера Дяволското гърло,Триградско ждрело, Широка лъка, Смолян и Пампорово. Дата: 23,24,25.09. 2022 г. Цена: 166.00 лв.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Ягодинска пещера, пещера Дяволското гърло,Триградско ждрело, Широка лъка, Смолян и Пампорово.   Дата: 23,24,25.09. 2022 г.     Цена: 166.00 лв.   Цената включва: транспорт, две нощувки в хотел** гр. Смолян, две закуски, застраховка, водач от фирмата. Цената не включва: храна, входни такси за туристическите обекти, транспорт с бус в двете посоки до пещерите Дяволското гърло и Ягодинската [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Ягодинска пещера, пещера Дяволското гърло,Триградско ждрело, Широка лъка, Смолян и Пампорово.   Дата: 23,24,25.09. 2022 г.     Цена: 166.00 лв.

 

Цената включва: транспорт, две нощувки в хотел** гр. Смолян, две закуски, застраховка, водач от фирмата.

Цената не включва: храна, входни такси за туристическите обекти, транспорт с бус в двете посоки до пещерите Дяволското гърло и Ягодинската пещера -8 лв.

За деца до 12 г. отстъпка 10% от основната цена.

Маршрут: Русе – В.Търново – Габрово – Пампорово – Смолян – Широка лъка – Ягодинска пещера – пещерата Дяволско гърло – Смолян – Габрово – В.Търново – Русе.

Програма:

Първи ден: Тръгване 5:45 Русе от Дом на културата /Вазата/,08:00 от В.Търново-паркинга до Летен театър, 08:45 от Габрово- автоспирка пред общината срещу Априловската гимназия. /за Севлиево качване от Габрово/.Отпътуване за Пампорово.Изкачване с лифт на връх Снежанка.  Върхът е висок 1926 м и е най-високият връх в района на курорта Пампорово и рида Букова планина. На върха е изградена телевизионна кула с височина 156 метра, която се намира на височина 2082 м. Нейното кафе-панорама на 2019 м има чудесен изглед. Слизане с лифт до Смолянските езера. Туристите, които не желаят да използват лифта ще пътуват с автобуса до Смолянските езера.Отпътуване за Смолян.

Резултат с изображение за смолян мони Резултат с изображение за смолян мони

Настаняване в хотел **, апартаменти, стаи предимно с 2; и 3 легла-собствен санитарен възел, кабелна TV.  Нощувка.

Втори ден: 07:30 Закуска. Отпътуване за пещерите Дяволско гърло и  и най-красивата пещера в България и бисер в Родопите Ягодинска пещера.Пътуване  през красивите Буйновско и Триградско ждрело. На Ягодинска пещера има ресторант за обяд.Разглеждане  на пещерите с екскурзовод и беседа.Отпътуване за родопското село Широка лъка.Широка лъка   е  обявено  за архитектурен и фолклорен резерват.Широка лъка е известна със своите автентични родопски къщи, като Згуровската, Учиковската и Григоровската къщи. Една от местните забележителности е построената (според преданието издигната само за 38 дена) през 1834 г. църква „Успение на Пресвета Богородица“. Широка Лъка е от селата, в които се е родила и се развива родопската песен. Много от най-известните певци и гайдари на родопския фолклор са родени тук. Доказателство за това е създаденото през 1972 г. Средно музикално училище за народни песни и инструменти.Връщане в хотела в Смолян. Свободно време. Втора нощувка.

Трети ден:  8:00 закуска. Освобождаване на хотела. Разглеждане забележителностите на града. Посещение на Регионалния исторически музей, втория по големина храм в България „Свети Висарион Смолянски“, скулптурата на Орфей и Евридика, скулптурата на Николай Хайтов с един от неговите герои от сборника Диви разкази.Отпътуване за Бачковски манастир, посещение и поклонение пред чудотворната икона на Света Богородица. Пристигане във В.Търново около 18:30 ч. Русе 20 ч.

Минимален брой за осъществяване на пътуването : 40 туристи.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.

Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)