Тропически спа релакс в Терме Букурещ – Забрави за ежедневието в оазиса на Терме! – с тръгване от Русе

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Тропически спа релакс в Терме Букурещ – Забрави за ежедневието в оазиса на Терме! – с тръгване от Русе Дати за 2022:  03 Юли;  07 Август; 28 Август; 17 Септември; 08 Октомври; 12 Ноември; 3 Декември Цена: 35 лв. от Русе Маршрут:  07:30 ч. отпътуване от Русе (паркинга на ЖП гарата).Около 10:00 ч. пристигане в Therme Bucharest. Парк [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Тропически спа релакс в Терме Букурещ – Забрави за ежедневието в оазиса на Терме! – с тръгване от Русе

Дати за 2022:  03 Юли;  07 Август; 28 Август; 17 Септември; 08 Октомври; 12 Ноември; 3 Декември

Цена: 35 лв. от Русе

Маршрут:  07:30 ч. отпътуване от Русе (паркинга на ЖП гарата).Около 10:00 ч. пристигане в Therme Bucharest. Парк център Therme разполага не само с топли басейни, но също и с най-голямата закрита и открита градина в Румъния. В градината има над 800 000 растения и стотици видове дървета, включително и най-голямата плантация на истински палми в Европа. Това създава една тропическа ваканция, разположена само на 15 км. от центъра на Букурещ.Комплексът е разделен на три основни сектора, всеки от тях с определена тема. The Palm, както подсказва името, е посветен на релаксация сред 500 палмови дървета – най-голямата градина от този тип в Европа. Площта на Elysium е предназначена за термални бани и за тези, които биха искали да се насладят на приятни масажи. Galaxy е центърът на забавления. Тук можете да се забавлявате в басейн с вълни – най-големият в Румъния – или да се спуснете по една от многото пързалки. А когато сте уморени, можете да спрете за едно питие в бара на басейна.
ВАЖНО: Родителите носят отговорност за децата си по време на пребиваването им в комплекса! Около 15:30 ч. / 16:00 ч. отпътуване към Русе.

 

Цената включва: Транспорт с лицензиран автобус 2/3*; Всички пътни такси; Панорамна автобусна обиколка на Букурещ; Екскурзоводско обслужване.

Цената не включва:Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” на стойност 5000 Евро – 2 лв. на човек (4 лв. за хора над 65 г.);Застраховка “Отмяна на пътуване”. Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка “Отмяна на пътуване” зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация;

  • При по-малка група от 20 човека – доплащане от 9лв на човек
  • Входна такса за зона Galaxy за престой 04:30 ч.: възрастни – 81 леи, студенти и пенсионери – 71 леи, деца от 3 до 16 г. – 64 леи; Попитайте за пакети за семейства на място. Входна такса за зона The Palm за престой 04:30 ч.: възрастни – 99 леи, студенти и пенсионери – 89 леи. Деца под 16 г. не се допускат в тази зона; Входна такса за зона Elysium за престой 04:30 ч.: възрастни – 125 леи. Деца под 16 г. не се допускат в тази зона; Наем на кърпа – 19 леи; Наем на халат – 27 леи.
  • Цените за входните такси са ориентировъчни и агенцията  не носи отговорност при промяната им!

 

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)