Русе – Будапеща – Виена – Братислава – Русе Дата: 27,28,29,30 април; 1 май 2023 г. Цена: 650 лв.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Русе – Будапеща –  Виена – Братислава – Русе Дата: 27,28,29,30 април; 1 май 2023 г.  Цена: 650 лв. Цената включва: транспорт с лицензиран автобус за пътуване в чужбина, 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Будапеща, 2 нощувки със закуски в хотел 3* във Виена; туристическа програма в Будапеща с екскурзовод на български [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Русе – Будапеща –  Виена – Братислава – Русе

Дата: 27,28,29,30 април; 1 май 2023 г.  Цена: 650 лв.

Цената включва: транспорт с лицензиран автобус за пътуване в чужбина, 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Будапеща, 2 нощувки със закуски в хотел 3* във Виена; туристическа програма в Будапеща с екскурзовод на български език; туристическа програма във Виена с екскурзовод на български език; разглеждане на стария град в Братислава; Посещение на двореца „Шонбрун“; посещение на увеселителния парк „Пратер“; гранични и магистрални такси; водач по време на пътуването; застраховка мед разноски в чужбина.

Цената не включва: входни такси за посещаваните обекти; билети за обществен транспорт; разходи от личен характер.

Маршрут: В.Търново – Русе – Будапеща – Виена – Братислава – Русе – В.Търново.

Програма:

Първи ден: Вечерта отпътуване от Велико Търново  по маршрут Русе – Букурещ – Будапеща. Нощен преход.

Втори ден: Около обяд пристигане в Будапеща.Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод – стария град, Катедралата, Рибарските кули, хълма Гелерт с цитаделата, Парламента. Свободно време. Възможност за разходка с кораб по река Дунав с екскурзовод на български език. Свободно време. Настаняване в хотел. Нощувка.

Трети ден:  Закуска. Отпътуване за Виена. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод – Двореца Белведере, Ринга – двореца Хофбург, паметника на Мария-Терезия, Операта, Парламента, Кметството, Университета, Нашмарк, къщите в стил сецесион на Ото Вагнер, новата част на Виена, къщите на Хундертвасер; пешеходна разходка из стария град: ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Свети Стефан”, Фигарохаус, градския парк със статуята на Йохан Щраус. Възможност за посещение на Императорската съкровищница с екскурзовод на български език /с доплащане/ Свободно време в центъра на Виена. Настаняване в хотела. Нощувка.

Четвърти ден: Закуска. Туристическа програма във Виена.Посещение на лятната резиденция на Хабсбургите – двореца „Шонбрун“. Възможност за посещение на музеи и забележителности в двореца Хофбург, Музея на изящните изкуства, Природонаучния музей и др. Свободно време. Посещение на увеселителния парк Пратер. Връщане в хотела. Нощувка.

Пети ден: Закуска. Разглеждане на Братислава: Старо место, замъка Братеслявске храд,  катедралата „Св. Мартин”, средновековната крепост, където днес е седалището на правителството на Република Словакия, Старото кметство, академия „Истрополитана”, Двореца на архиепископите. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в Русе и Велико Търново.

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ПРИ МИНИМУМ 35 ЧОВЕКА.

Уважаеми клиенти, в публикуваната на този сайт информация е възможно да са допуснати неточности, или да настъпят промени, защото тя е с информационна и рекламна цел.  Най-достоверна и вярна информация е тази, предоставена в офиса!!!


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)