СВЕТИ ВАЛЕНТИН В КАРНАВАЛНА ВЕНЕЦИЯ – самолет

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 

СВЕТИ ВАЛЕНТИН В КАРНАВАЛНА ВЕНЕЦИЯ – самолет   Екскурзията е петедневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел 3* или 4* в Местре или Венеция, пешеходна обиколка на Венеция с екскурзовод на български език, трансфери летище – гара Термини в Местре или „Пиацале Рома” във Венеция – летище, самолетен билет. Лети се с авиокомпания [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

СВЕТИ ВАЛЕНТИН В КАРНАВАЛНА ВЕНЕЦИЯ – самолет

 

Екскурзията е петедневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел 3* или 4* в Местре или Венеция, пешеходна обиколка на Венеция с екскурзовод на български език, трансфери летище – гара Термини в Местре или „Пиацале Рома” във Венеция – летище, самолетен билет. Лети се с авиокомпания „Райънер” (в цената са включени летищни такси, 1 брой салонен багаж до 10 кг с размери до 55x40x20 см).

 

ПРОГРАМА

 

12.02.2018 – 11:15 ч. – полет София – Тревизо с авиокомпания „Райънер”. 12:05 ч. – пристигане на летище Тревизо. Трансфер с шатъл на авиокомпанията от летище Травизо до гара Термини в Местре, за избралите хотел в Местре или до “Пиацале Рома”, за избралите хотел във Венеция. Нощувка.

13.02.2018  – Закуска. Разглеждане забележителностите на Венеция: посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън). Разходка до моста “Риалто”. Свободно време. Нощувка.

14.02.2018 – Закуска. Свободен ден за разходки из карнавална Венеция. Възможност за разглеждане галерията на Академията, Ка д’Оро, Двореца на дожите и пр. Ще хванете последните дни на Карнавала, когато градът буквално гъмжи от дегизирани хора, които се тълпят по уличките и площадчетата, за да се забавляват, но и за да бъдат забелязани и да създават празнично настроениена околните. Нощувка.

15.02.2018 – Закуска. Свободен ден за разходки из Венеция. Възможност за разходка с корабче по Канале Гранде или до островите Мурано и Бурано, разглеждане на техните фабрики за стъкло и дантели. Нощувка.

16.02.2018 – Закуска. 09:00 ч. трансфер с шатъл на авиокомпанията от гара Термини в Местре, за избралите хотел в Местре или от “Пиацале Рома”, за избралите хотел във Венеция до летище Тревизо. 12:30 ч. – полет Тревизо – София с авиокомпания „Райънер”. 15:10 ч. – пристигане на летище София.

Забележка: Часът на полета на „Райънер” е обявен по разписанието на авиокомпанията през август 2017. При промяна на същия, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

 

 

Цени на човек в лева според  настаняването:

 

Хотел

На човек в двойна стая

755

825

895

910

935

975

989

Допл. за инд. стая

117

188

313

211

235

196

321

Нам. за 3-ти възр.

0

0

47

16

23

8

23

Нам. за дете до 11 г.+2 възр.

35

35

35

35

35

35

35

Нам. за дете до 11 г.+1 възр.

25

25

25

25

25

25

25

 

Доплащане за чекиран багаж до 15 кг – 80 лв. в двете посоки за брой;

Доплащане за чекиран багаж до 20 кг – 100 лв. в двете посоки за брой.

 

Хотели, които използваме при съответния вариант:

A  Piave*** – намира се в Местре, на 6 мин пеша от гара Термини;

Plaza**** – намира се в Местре срещу гара Термини;

C  Tintoretto *** – намира се в островна Венеция, на 16 мин пеша от пл. „Сан Марко”;

D  Amadeus*** - намира се в островна Венеция, на 24 мин пеша от пл. „Сан Марко”;

E  Basilea*** – намира се в островна Венеция, на 20 мин пеша от пл. „Сан Марко”;

F   Canaletto*** – намира се в островна Венеция, на 5 мин пеша от пл. „Сан Марко”;

Pausania*** – намира се в островна Венеция, на 19 мин пеша от пл. „Сан Марко”.

Описание и снимки на хотелите търсете в нашия уеб сайт www.rual-travel.com.

 

Ако нощувате на островна Венеция, Вие ще бъдете потопени в Карнавала – хотелите са на пешеходно разстояние от всички забележителности на Венеция – пл. „Сан Малко”, Двореца на дожите, моста Риалто и пр. Ако нощувате в Местре, до островна Венеция ще се придвижвате с влак от централната гара Termini на Местре до централната гара Stazione Centrale на Венеция за около 10 мин. – билетът струва около 1,50 евро на човек на посока – от Stazione Centrale до пл. „Сан Марко” има около 15 мин. пеша.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕКСКУРЗИЯТА:

 

Пакетната цена включва самолетен билет с авиокомпания „Райънер” (включително летищни такси и и салонен багаж с максимален размери 55 см x 40 см x 20 см и тегло до 10 кг. и една малка чанта с максимален размер 35 см x 20 см x 20 см), настаняване в съответната категория хотели на база нощувка и закуска, трансфери летище Тревизо – гара Термини в Местре или „Пиацале Рома” във Венеция – летище Тревизо, екскурзоводските услуги по описаната програма.

Забележка:

  1. Настаняването в самолета е на стандарти седалки, избрани на случаен принцип от авиокомпанията.
  2. Клиентите желаещи да ползват седалки с допълнително пространство за краката, следва да заплатят допълнителна такса. Наличност и цена на този тип седалки са на препотвърждение.
  3. При отказ на клиента от пътуване туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

Пакетната цена не включва таксите за вход в музеи, градска такса (city tax), билети за корабчета, билети за метро и друг вид градски транспорт, слушалки по време на екскурзоводските беседи и пр., както и някои посещения и екскурзии, специално упоменати, че са с доплащане. Медицинските застраховки за акутни заболявания са с доплащане по 2 лв на човек на ден, като полицата е с общо покритие 10 000 евро и включен асистанс.

При цените за деца, формулировката дете + един или двама възрастни означава дете с един или, съответно, двама възрастни в стая. Формулировката „цена за трети възрастен” означава цена за възрастен, настанен на трето легло с други двама възрастни в стая.

При настаняване в тройна стая понякога третото легло е допълнително. Агенцията не може да гарантира, че при всички настанявания в тройни стаи трите легла ще са с еднаква големина и еднакво удобни.

Туристите, пътуващи сами, задължително трябва да доплатят за индивидуална стая.

Настаняването е в стаи стандарт на съответните хотели, а не в стаи супериор, лукс, джуниър суити и пр. по-скъпи категории стаи.

При ранен час на полета на връщане, туристите нe ползват последната закуска в хотела.

Точните часове на полетите са изписани върху самолетните билети.

Възможно е да има промяна в поредността на мероприятията в програмата в сравнение с тук описаните. Седем дни преди отпътуването си, туристите получават конкретна и подробна писмена програма, в която са упоменати точните дати, часове и места на срещи за осъществяване на различните елементи от екскурзоводската програма, както и много други необходими за пътуването им пояснения. Тази програма включва всички упоменати в програмата мероприятия, но в някои случаи – в променена поредност.

 

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 3-4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и от порядъка на 4-5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.  


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)