САЩ И КАНАДА – “НОВИЯТ СВЯТ“ Дата на пътуване: 11.10.2018г. от Летище София

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 

САЩ И КАНАДА – “НОВИЯТ СВЯТ“ Дата на пътуване:  11.10.2018г.  от Летище София В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ СЛЕДНИТЕ ЕКСКУРЗИИ: НЮ ЙОРК – БОСТЪН – МОНРЕАЛ – КВЕБЕК – ВАШИНГТОН Дата на пътуване:  11.10.2018г.  от Летище София Цена на човек: 3 999.00лв     САЩ е една от най-бленуваните туристически дестинации в света. Разтърсващ микс от преплитащи [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

САЩ И КАНАДА – “НОВИЯТ СВЯТ“ Дата на пътуване:  11.10.2018г.  от Летище София

В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ СЛЕДНИТЕ ЕКСКУРЗИИ:

НЮ ЙОРК – БОСТЪН – МОНРЕАЛ – КВЕБЕК – ВАШИНГТОН

Дата на пътуване:  11.10.2018г.  от Летище София

Цена на човек: 3 999.00лв

 

 

САЩ е една от най-бленуваните туристически дестинации в света. Разтърсващ микс от преплитащи се култури, етноси и раси, които ни привличат като силен магнит. Канада е необятна, красива, страна изпълнена с удивителни природни чудеса и интересни забележителности.

 

1 ДЕН  ПОЛЕТ ДО НЮ ЙОРК / НЮ ДЖЪРСИ: По време на полета ще бъдете придружени от вашия екскурзовод. Настаняване в хотела в Ню Джърси.

2 ДЕН   НЮ ЙОРК: Закуска. Екскурзия из града – от Даунтаун до Ъптаун. Ще спрете на следните места: Батъри парк, за да се снимате пред Статуята на свободата, Световния търговски център, Уол Стрийт, Чайна Таун, Малката Италия, Мидтаун, Таймс Скуеър. Следобед ще имате свободно време за разходка в Манхатън и Mейсис, 5-то Авеню, Сентръл Парк и др.
Срещу допълнително заплащане:
Посещение на обсерваторията на 86-ия етаж на Емпайър Стейт Билдинг (невероятна гледка към Манхатън). В края на деня ще тръгнете от Брайънт парк, за да се настаните във вашия хотел.

3 ДЕН  БОСТЪН: Закуска. Ще преминете през т.нар. Нова Англия и ще продължите към Бостън. По пътя ще спрете в Нюпорт – красив пристанищен град, предпочитан за развлечение на богатите и родно място на състезанието по ветроходство Купата на Америка. Ще продължите към Кеймбридж, където ще разгледате Харвардския университет. В Бостън ще направите обиколка с автобус на забележителностите на града, а след това ще имате свободно време. Нощувка в Бостън.

4 ДЕН  МОНРЕАЛ :Закуска. Ще минете през Ню Хемпшир и Върмонт, след което ще продължите към канадската граница. По пътя ще спрете на няколко панорамни места, където можете да си направите снимки. Нощувка в Монреал.

5 ДЕН  МОНРЕАЛ – КВЕБЕК: Закуска. Обиколка на забележителностите на Монреал. Следобед пътувате към Квебек. Ще вечеряте в Cabana a Sucre (Захарната ферма). Нощувка в Квебек.

6 ДЕН  КВЕБЕК :Закуска. Свободен ден или срещу допълнително заплащане: екскурзия и наблюдаване на китове. Нощувка в Квебек.

7 ДЕН  КВЕБЕК – ОТАВА – ГАНАНЮК :Закуска. Кратка разходка из Отава с няколко спирки за снимки и посещение на парламента, пазара, върховния съд и др. След това се отправяте към Гананюк. Нощувка.

8 ДЕН  ГАНАНЮК – ТОРОНТО :Закуска. Свободен ден или срещу допълнително заплащане: разходка с лодка по река Сейнт Лоурънс, за да видите красивия архипелаг Хилядата острова. Продължавате към Торонто – 4-часов маршрут с автобус. Нощувка в Торонто.

9 ДЕН  НИАГАРА ОН ДЪ ЛЕЙК – НИАГАРСКИ ВОДОПАД :Закуска. Ще посетите града Ниагара он дъ лейк и ще продължите към Ниагарския водопад. Срещу допълнително заплащане: екскурзия до Хорнблоуър и вечеря в кулата Skylon. Нощувка в района на Ниагарския водопад.

10 ДЕН  ЛАНКАСТЪР: Закуска. Преминавате границата на САЩ. Продължавате живописното пътешествие към щата Ню Йорк, като ще имате няколко спирки за снимки. Пристигане в Ланкастър, Пенсилвания. Ще посетите музея на Амишите и традиционни амишки къщи, а след това ще вечеряте в амишки семеен ресторант. Нощувка в Ланкастър.

11 ДЕН  ЛАНКАСТЪР – ВАШИНГТОН :Закуска. Посещение на Гетисбърг, а след това се отправяте към Вашингтон. Нощна разходка из града. Нощувка във Вашингтон.

12 ДЕН  ВАШИНГТОН :Закуска. Сутринта започва с 4-часова разходка из града, като ще спрете да разгледате Белия дом, Кепитъл Хил, гробището Арлингтън и други забележителности. След това ще имате време да посетите известния музей Смитсониън. Нощувка във Вашингтон.

13 ДЕН  ВАШИНГТОН – ФИЛАДЕЛФИЯ – НЮ ЙОРК: Закуска. Посещение и разходка из Филаделфия. В Ню Йорк ще имате свободно време до края на деня. Нощувка в Ню Джърси.

14 ДЕН  ПОЛЕТ ДО БЪЛГАРИЯ:  Закуска. Трансфер към летището. Полет обратно към София.

 

ВСИЧКО ТОВА Е  ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА:

полети с реномирана авиокомпания;

 всички летищни такси (20 кг регистриран   и  5 кг салонен  багаж); ТРансфер (модерен автобус с  климатик. ПЪТУВАНЕ  ДО РОДОС  И ОБРАТНО  С  МОДЕРЕН  КАТАМАРАН);

настаняване (специално за вас сме  избрали отлични  хотели);  екскурзии С ВЕЧЕРИ (Ферма и музей на амишите; Захарна ферма в Квебек); храна (13 богати закуски на блок маса);

екскурзовод (с български език. По време на целия престой той ще  бъде с вас, за  да ви дава подробна  информация  за цялата  програма, ще ви съветва  и оказва съдействие).

 

Допълнително заплащане:

Туристически визи за: САЩ – 160 USD (Премио Травел не носи отговорност и не възстановява разходите за визи и документи при отказ на такива от съответното посолство);
Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 50 000 евро: 42 лв.;
Доплащане за индивидуално настаняване (в случай че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 1380 лв.

пакет допълнителни екскурзии: 499 лв.;

Застраховка „Отмяна на пътуването”


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)