ПРИБАЛТИКА – новото лице на Европа 2019г.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 

Дати на пътуване:  25.09.2019г. -Цена на човек в двойна стая 1756.80 лв     ДЕН 1 | Полет до Рига Пристигане в Рига – столицата на Латвия. Трансфер до хотела. Нощувка в Рига.   ДЕН 2 | Рига – Пярну – Талин Закуска. Отпътуване и свободно време в Пярну – лятната столица на Естония. Продължавате към Талин. Средновековната архитектура [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Дати на пътуване:  25.09.2019г. -Цена на човек в двойна стая 1756.80 лв

 

 

ДЕН 1 | Полет до Рига

Пристигане в Рига – столицата на Латвия. Трансфер до хотела. Нощувка в Рига.

 

ДЕН 2 | Рига – Пярну – Талин

Закуска. Отпътуване и свободно време в Пярну – лятната столица на Естония. Продължавате към Талин. Средновековната архитектура на града с неговите готически кули и калдаръмени улички ще Ви пленят със своята красота и автентичност. Ще имате автобусна обиколка и разходка из града – стария град, катедралата “св. Ал. Невски”. Нощувка в Талин.

 

ДЕН 3 | Талин (свободен ден или целодневна екскурзия до Хелзинки)

Закуска. Свободно време за разходка в Талин или по желание може да изберете и допълнителната екскурзия до Хелзинки. Нощувка в Талин.

Допълнителна екскурзия: С ферибот ще стигнете до Хелзинки – столицата на Финландия. С трамвай ще стигнете бързо до центъра на града, в най-старата му част, където ще се разходите покрай Хелзинкската катедрала, очарователния Сенатски площад, живописния Правителствен дворец, Хелзенския университет. На централния площад ще можете да закупите сувенири и местни деликатеси. По-късно ще се отправите към Еспланди – известен търговски булевард, където се намират повечето дизайнерски магазини.

 

ДЕН 4 | Талин – Сигулда (екскурзия до замъка Турайда)

Закуска. Ще поемете към Сигулда, като по пътя ще направите кратка почивка, за да се насладите на водопада Kейла Йоа (височина 6 м) и пещерата Гутмания (най-голямата пещера в Прибалтика). Нощувка в Сигулда.

Допълнителна екскурзия: Възможност да посетите средновековният замък Турайда, който беше номиниран от “Гардиън” за най-добрата в света есенна туристическа дестинация на 2013 г.

 

ДЕН 5 | Сигулда – Вилнюс

Закуска. Отпътуване за Вилнюс, като по пътя ще спрете на Хълма на кръстовете. Гледката е впечатляваща с хилядите кръстове чак до върха на хълма и не е изненадващо, че мястото е свещено, вдъхновило стотици местни легенди. Нощувка във Вилнюс.

 

ДЕН 6 | Вилнюс (екскурзия до замъка Тракай)

Закуска. Разходка и отдих във Вилнюс – столицата на Литва. Градът е основан през XIII век и се смята за столица на барока в Източна Европа. Ще видите Стария град, определен от ЮНЕСКО за културно наследство, Университета, манастира “св. Франциск и св. Бернард”, Катедралата. Хълмът Гедиминас е от особено значение за Вилнюс, тъй като именно тук е основан градът. От върха на кулата Гедиминас се разкрива прекрасна гледка към Стария град. Ще посетите и готическата църква “св. Анна”, която също е част от културното наследство на ЮНЕСКО. Нощувка във Вилнюс.

Допълнителна екскурзия: Островният замък в Тракай. През XIV век курортният град Тракай е бил столица на Литва. Днес най-интересната му забележителност е готическия замък, построен на острова в езерото Галве.

 

 

ДЕН 7 | Вилнюс – Рига

Закуска. Продължавате към Рига, но преди това ще спрете в Юрмала – най-голямото курортно селище в Прибалтика. В Рига ще имате автобусна обиколка и разходка, за да се запознаете с местните забележителности – една от най-свещените средновековни сгради в Латвия – Катедралата в Рига, Стария град, който е част от културното наследство на ЮНЕСКО и прекрасните сгради в стил Арт нуво. Нощувка в Рига.

 

ДЕН 8 | Полет до България

Закуска. Трансфер към летището. Полет обратно към София.

 

Всичко това е включено в цената:

Полети с авиокомпания Луфтханза.

 Всички летищни такси и багаж.

 Трансфер: летище-хотел-летище.

 Настаняване в отлични хотели.

 7 богати закуски на блок маса.

 Водач от България. По време на целия престой той ще бъде с Вас, за да Ви оказва съдействие

 медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 10 000 евро: 8,80 лв.

 Пакет “Допълнителни екскурзии”: 299 лв.

• Екскурзия до Хелзинки – столицата на Финландия;

• Посещение на замъка в Тракай – старата столица на Литва;

• Посещение на замъка Турайда – Латвия.

 Пакет “7 вечери”: 249 лв.

 

Цената не включва :

 Застраховка “Отмяна на пътуването”

 Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 399 лв.

 

Минимален брой за осъществяване на пътуването : 160туристи.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.

Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)