ПАРИЖКА МАГИЯ

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 

ПАРИЖКА МАГИЯ Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел, самолетен билет с летищни такси, трансфери летище-хотел-летище, панорамна обиколка с автобус на Париж с екскурзоводско обслужване на български език. Лети се с „Уиз Еър”. ПРОГРАМА   ПЪРВИ ДЕН – 13:50 ч. – отпътуване от летище София – терминал 1 [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

ПАРИЖКА МАГИЯ

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел, самолетен билет с летищни такси, трансфери летище-хотел-летище, панорамна обиколка с автобус на Париж с екскурзоводско обслужване на български език. Лети се с „Уиз Еър”.

ПРОГРАМА

 

ПЪРВИ ДЕН – 13:50 ч. – отпътуване от летище София – терминал 1 с полет на WIZZ AIR. 15:50 ч. – кацане на летище „Бове”. Трансфер до Париж. Настаняване в хотела. По желание пешеходна програма Монмартър (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г и при предварителна заявка и заплащане в България): базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане).  Нощувка.

 

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български: Опера Гарние, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”,  Триумфалната арка, бул. “Клебер”, Трокадеро, моста Йена, Айфелова кула, Военното училище, Инвалидите, Монпарнас, Латински квартал, острова Сите.  Свободно време. Следобед по желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български доплащане – 79 лв. за възрастни, 49 лв. за деца до 18 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда при минимум 10 човека). Възможност за качване на Айфеловата кула. Входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Нощувка.

 

ТРЕТИ ДЕН Закуска. Сутринта - програма по желание – посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 129 лв. за възрастен; 99 лв. за деца и младежи под 26 г. при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника). Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа, такса за вход в двореца и градините. Свободен следобед. Следобед по желание пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане – 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България): катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Светия параклис, Консиержери, Новия мост. Възможност за разходка с корабче по Сена. Нощувка.

 

ЧЕТВЪРТИ ДЕН Закуска. Свободно време. 12:30 ч. – трансфер до летището. 16:25 ч. – oтпътуване от летище „Бове”. 20:05 ч. – кацане на летище София.

 

Забележки: 1) Стаите в хотела се освобождават до 11:00 ч. и багажът се оставя на съхранение в хотела; 2) При промяна на полетното разписание, клиентите ще бъдат уведомени своевременно

 

.Цена на човек в лева според настаняването:

Хотел

A

B

C

D

04.05 – 07.05.2018

839

989

-

-

06.07 – 09.07.2018

899

919

989

1029

05.10 – 08.10.2018

-

899

979

1049

Доплащане за инд.стая

200

240

280

320

Нам. за 3-ти възр.

18

20

25

-

Нам. за дете до 11 г.+2 възр.

35

35

35

35  


 

А – Ambassadeur*** – Хотелът е разположен в Монмартър, на 15 мин. пеша от Мулен Руж. Най-близки спирки на метрото: La Fourche, Brochant. Разполага с 86 стаи, всяка от които е оборудвана с телефон, сешоар, телевизор, баня, и WC. Безплатен интернет във фоайето на хотелa.

 

B – Хотел Victoria**Pазположен недалеч от Операта Гарние, от Фоли Бержер, на 3 мин пеша от музея Гревен, най-близка спирка на метро Grands Boulevards. Стаите са с телефон, телевизор, баняWC. Континентална закуска.

 

C Хотел Opera Lafayette*** – Разположен недалеч от Операта Гарние и галериите Лафайет, на 15 минути пеша от музея Гревен, най-близки спирки на метрото Cadet и Poissonniere. Стаите разполагат с баня, WC, телевизор, телефон, сешоар. Закуска на бюфет.

 

D Хотел BW Ronceray***Разположен недалеч от Операта Гарние и галериите Лафайет, на „Булвар дьо Монмартр”, един от парижките “големи булеварди”, в непосредствена близост до музея Гревен (залепен е за музея) , много кина, театри, кафенета, магазини ; най-близки спирки на метро Grands Boulevards и Richelieu Drouot. Стаите разполагат с телефон, телевизор, баняWC, сешоар, сейф, минибар. Закуска на бюфет.

 

 

Пакетната цена включва:

-     Самолетен билет София – Париж – София с Wizz Air;

-     Летищни такси;

-     Салонен багаж до 10 кг с размери 55/40/23 см на турист (в двете посоки);

-     Трансфери летище – хотел – летище;

-     3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел;

-     Панорамна обиколка с автобус с екскурзоводско обслужване на български език.

 

Пакетната цена не включва:

-     Чекиран багаж до 20 кг – 100 лв. на човек в двете посоки;

-     Чекиран багаж до 32 кг – 120 лв. на човек в двете посоки;

-     Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане – 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България);

-     Посещение на Лувъра с екскурзовод на български (с доплащане – 79 лв. за възрастни, 49 лв. за деца до 18 г.);

-     Посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 129 лв. за възрастен; 99 лв. за деца и младежи под 26 г. при предварителна заявка и заплащане в България);

-     Пешеходна програма Монтмартр с екскурзовод на български (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11г. и при предварителна заявка и заплащане в България);

-     Медицинска застраховка – 2 лв. на човек на ден;

-     Слушалки по време на екскурзоводските беседи;

-     Градска такса (city tax);

-     Билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.

 

Допълнителни услуги:

 

-       Квартала Монмартър – 45 лв/35 за деца до 11 г – Пешеходна програма Монтмартр с екскурзовод на български по желание с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 6 човека: базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Програмата започва от музея „Гревен“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията.

 

-       Острова Сите  – 45 лв/35 за деца до 11 г – Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи с екскурзовод на български по желание с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда при минимум 6 човека: острова Сен-Луи, острова Сите, катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Светия параклис, Консиержери, Новия мост, Лувъра (отвън). Възможност за разходка с корабче по Сена. Програмата започва от музея „Гревен“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията.

 

 

-       Лувъра – 79 лв/49 лв за деца под 18 г – По желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 10 човека. Възможност за качване на Айфеловата кула. Входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията.

 

-       Двореца Версай – 129 лв/99 лв за деца и младежи до 26 г – с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа, такса за вход в двореца и градините. Свободен следобед.

 

 

-       Чекиран багаж до 32 кг в двете посоки – 120 лв

-       Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки – 100 лв

 

 

 

 

Допълнителна информация:

 

КАК ДА ПОСЕТИТЕ „ЕВРОДИСНИ” ОТ ПАРИЖ:

 

  1. 1.      Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) – линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 евро в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд” е около 63 евро за възрастни и 59 евро за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” – около 74 евро за възрастни и 67 евро за деца под 11 г.
  2. 2.      Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата Pariscityvision, която прави трансфери до Дисни и обратно с автобуси, като тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд”, струва 99 евро възрастни, 94 евро деца под 11 г.; билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио” струва 109 евро възрастни, 104 евро деца под 11 г.

 

 

При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

 

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)