ОАЕ – МАГИЯ И БЕЗКРАЕН ЛУКС 2018г.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 

ОАЕ – МАГИЯ И БЕЗКРАЕН ЛУКС   В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ СЛЕДНИТЕ ЕКСКУРЗИИ:          АБУ  ДАБИ  - ДУБАЙ  -  ШАРЖА  - РАС  АЛ  ХАЙМА   Дати на пътуване от Летище София : 20.03.2018  - Цена на човек 1399.00лв Дати на пътуване от Летище София : 27.03.2018  - Цена на човек 1399.00лв Дати на пътуване от Летище София : [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

ОАЕ – МАГИЯ И БЕЗКРАЕН ЛУКС

 

В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ СЛЕДНИТЕ ЕКСКУРЗИИ:        

 АБУ  ДАБИ  - ДУБАЙ  -  ШАРЖА  - РАС  АЛ  ХАЙМА

 

Дати на пътуване от Летище София : 20.03.2018  - Цена на човек 1399.00лв

Дати на пътуване от Летище София : 27.03.2018  - Цена на човек 1399.00лв

Дати на пътуване от Летище София : 03.04.2018  - Цена на човек 1299.00лв

Дати на пътуване от Летище София : 10.04.2018  - Цена на човек 1299.00лв

Дати на пътуване от Летище София : 17.04.2018  - Цена на човек 1199.00лв

Дати на пътуване от Летище София : 24.04.2018  - Цена на човек 1199.00лв

Дати на пътуване от Летище София : 01.05.2018  - Цена на човек 1099.00лв

Дати на пътуване от Летище София : 08.05.2018  - Цена на човек 999.00лв

 

ОАЕ… място, изпреварило технологиите и възможностите на 21 век. Само за две десетилетия тази страна се превърна в най-великото творение от архитектурна и модернистична гледна точка. Всяка крачка, която направите в земите на ОАЕ, граничи с все по-недостижими мечти, отпращайки ни далеч в бъдещето.

 

1 ДЕН  ПОЛЕТ ДО АБУ ДАБИ: Вашият екскурзовод ще ви посрещне на летището. Трансфер до хотела в Абу Даби. Настаняване. Нощувка.

2 ДЕН  “СВЕТЪТ НА ФЕРАРИ” И ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ЛОДКА (срещу допълнително заплащане): Закуска. Ще имате възможност да посетите най-големият  покрит парк за развлечения в света, който предлага забавления и приключения за всички възрасти. Вечерта ви предлагаме незабравима разходка с традиционна арабска лодка-доу с включена вечеря. Нощувка в хотела.

3 ДЕН  АБУ ДАБИ:  Закуска. Разходка из Абу Даби – столицата на ОАЕ. Ще видите нови модерни сгради и небостъргачи, приказната джамия “Шейх Зайед“ с нейните 82 купола, известния площад “Юниън Скуеър“. След кратко пътуване по 11-километровия крайбрежен бул. “Корниш“ ще пристигнете в “Селото на занаятите”. По-късно ще имате възможност да пазарувате и в модерния търговски център Абу Даби Марина Мол. Трансфер до хотела в Дубай. Нощувка.

4 ДЕН  САФАРИ В ПУСТИНЯТА (срещу допълнително заплащане) И ОБИКОЛКА НА ДУБАЙ: Закуска. Разходка из Дубай – израстнал от пустинята и превърнал се в перлата в короната на Персийския залив, градът е невероятно съчетание от различни епохи. Туристическа обиколка до канала “Дубай Крийк“ и историческия район “Бастакия”, осеян с построените от заможни търговци къщи с характерните вятърни кули. Ще спрете в старата крепост “Форт Алфахиди“, която е на 180 год. Продължавате пътешествието с традиционна лодка “абра“, за да прекосите канала и да стигнете до пазара на подправките, а след това и до прочутия “Златен пазар”.
Срещу допълнително заплащане може да участвате в сафари в пустинята с вечеря, приготвена на барбекю. Ще спрете на най-високата дюна, за да видите красивия залез, да направите спиращи дъха снимки, след което продължавате към бедуинския лагер. Там ви очакват страхотни атракции – татуировки с къна, традиционни облекла. Можете да яздите камила и да пушите наргиле с различни аромати. След здрачаване неповторимата атмосфера се допълва от традиционни танци под ритмите на характерната арабска музика. Вечерта ще завърши с вкусно барбекю, сервирано под звездите.

5 ДЕН  ШАРЖА: Закуска. В Шаржа ще разгледате реставрирани къщи с автентична архитектура и стени от морски корали, занаятчийски работилнички и традиционни пазари, които създават истинско мистично усещане. Тези впечатления се допълват от множеството музеи и галерии на града, известен като културната столица на Обединените арабски емирства, както и от обновения дворец на владетеля на ОАЕ “Айман форт“, превърнат в музей. В пазара “Маркази“ ще се насладите на уменията на бижутерите, ще видите и готова, изложена златна бижутерия. След екскурзията се отправяте към Рас ал Хайма. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

6 ДЕН  КВЕБЕК: Закуска. Свободен ден или срещу допълнително заплащане: екскурзия и наблюдаване на китове. Нощувка в Квебек.

7 ДЕН  РАС АЛ ХАЙМА – МУСАНДАМ: Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Нашите любезни партньори ще ви предложат разходка с лодка до Мусандам в Оман: Бреговете на Мусандам са от фиордов тип, с високи, назъбени планински хребети, които се спускат директно в дълбокото синьо море. По пътя до източното крайбрежие на полуострова ще имате възможност да се любувате на невероятни гледки към скалистите стръмни планински склонове на границата между ОАЕ и Оман. Пътуване с традиционна дървена лодка от риболовното пристанище в Диба ал Бия до известните каменни къщи, риболовните селища Зеке и Хафа, плажа “Хафа”, белите планини, красивите пещери и насечените заливи на Мусандам. Обяд на борда. Ще имате възможност да се гмуркате с шнорхел. Връщане на пристанището следобед и извозване обратно до хотела. Свободно време. Нощувка.

8 ДЕН  ПОЛЕТ ДО БЪЛГАРИЯ: Закуска. Трансфер до летище Дубай за обратния полет до София.

ВСИЧКО ТОВА Е  ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА:

полети с реномирана авиокомпания;

 всички летищни такси (20 кг регистриран   и  5 кг салонен  багаж); ТРансфер (модерен автобус с  климатик);

настаняване (специално за вас сме  избрали луксозни хотели: 5* хотел Hilton Al Hamra Beach&Golf Resort в Рас ал Хайма, 4* хотел Aloft by Marriott в Абу Даби, 4* хотел в Дубай с перфектна локация);  храна (6 богати закуски на блок маса);

екскурзовод (с български език. По време на целия престой той ще  бъде с вас, за  да ви дава подробна  информация  за цялата  програма, ще ви съветва  и оказва съдействие).

Допълнително заплащане:

Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 10 000 евро: 14,40 лв.;

Доплащане за индивидуално настаняване (в случай че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 359 лв.  

ПАКЕТ ВЕЧЕРИ: 279 лв.

Незабравими преживявания с “Пакет допълнителни 3 екскурзии”: 379.00 лв.
Посещение на най-високата сграда в света Бурдж  Халифа;

 САФАРИ В ПУСТИНЯТА С ВКЛЮЧЕНА ВЕЧЕРЯ;

ПОСЕЩЕНИЕ НА УВЕСЕЛИТЕЛЕН ПАРК ФЕРАРИ.
Застраховка „Отмяна на пътуването”


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)