КАПАДОКИЯ – ЧАР И МИСТИКА В ПРОГРАМАТА СА ВКЛЮЧЕНИ СЛЕДНИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ: КАПАДОКИЯ – КОНЯ –  ГЬОРЕМЕ - АНТАЛИЯ

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 

КАПАДОКИЯ – ЧАР И МИСТИКА   В ПРОГРАМАТА СА ВКЛЮЧЕНИ СЛЕДНИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ: КАПАДОКИЯ – КОНЯ –  ГЬОРЕМЕ - АНТАЛИЯ   Дати на пътуване:25.09.2018   – Цена на човек 706.80лв Дати на пътуване: 02.10.2018  – Цена на човек 666.80лв Дати на пътуване: 09.10.2018  – Цена на човек 626.80лв Дати на пътуване: 16.10.2018  – Цена на човек 606.80лв Дати [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

КАПАДОКИЯ – ЧАР И МИСТИКА

 

В ПРОГРАМАТА СА ВКЛЮЧЕНИ СЛЕДНИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ:

КАПАДОКИЯ – КОНЯ –  ГЬОРЕМЕ - АНТАЛИЯ

 

Дати на пътуване:25.09.2018   – Цена на човек 706.80лв

Дати на пътуване: 02.10.2018  – Цена на човек 666.80лв

Дати на пътуване: 09.10.2018  – Цена на човек 626.80лв

Дати на пътуване: 16.10.2018  – Цена на човек 606.80лв

Дати на пътуване: 23.10.2018  – Цена на човек 586.60лв

Дати на пътуване: 30.10.2018  – Цена на човек 566.80лв

Дати на пътуване: 06.11.2018  – Цена на човек 506.80лв

Дати на пътуване: 13.11.2018  – Цена на човек 506.80лв

Дати на пътуване: 20.11.2018  – Цена на човек 506.88лв

Дати на пътуване: 27.11.2018  – Цена на човек 506.88

 

 

Кападокия е място, докоснато от все още неразгадана магия и мистика. Вятърът и слънцето са изваяли чудновати образувания, а човешката ръка е оформила в тях едни от най-старите християнски църкви и манастири. Причудливите форми, подземните градове и скалните църкви ще ви поднесат едно незабравимо изживяване.

Програма:

 

1 ДЕН  ПОЛЕТ ДО АНТАЛИЯ: Вашият екскурзовод ще ви посрещне на летището с “Добре дошли“. В хотела ви очаква освежителна напитка. Нощувка в района на Анталия.

2 ДЕН  МАНАСТИР МЕВЛЯНА – КАПАДОКИЯ: Закуска. Пътуване към Коня – някогашната столица на ранно средновековното селджукско царство. Ще посетите манастира “Мевляна” (Мевляна теке). Днес той е музей на ислямското изкуство и съкровищница на турските занаятчийски изделия. След това продължавате към Кападокия, където ще пренощувате.

3 ДЕН  ГЬОРЕМЕ И УЧХИСАР: Закуска. В Гьореме ще видите известните със своите фрески скални църкви в националния парк „Гьореме“ (защитен обект от световното културно наследство на ЮНЕСКО). Тази впечатляваща местност се състои от скални стени, пирамиди с вулканичен произход и конусообразни образувания. Ще посетите и долината на Симеон, известна още като „Долината на монасите“ или „Камината на феите“. Пейзажът ще ви възхити с неповторимостта и съвършенството на вулканичните конуси, високи над десет метра, разположени на групи или изникващи самостоятелно пред погледа. Ще можете да разгледате по-обстойно най-високото вулканично образувание – Учхисар. Същия ден ще посетите и традиционна тъкачна работилница, където ще се запознаете цялостния производствен процес от извличането на суровината – коприна, памук или вълна – до готовия изтъкан продукт. Нощувка в района на Кападокия.

4 ДЕН  СВОБОДНО ВРЕМЕ ИЛИ ИЗЛЕТ: Закуска. Може да се насладите на спокоен ден в Кападокия или да изберете излет. Нощувка в района на Кападокия.

5 ДЕН  КАПАДОКИЯ – АНТАЛИЯ: Закуска. На връщане за Анталия ще посетите прочутия селджукски кервансарай “Обрукхан”. Пътят се вие сред прекрасните пейзажи на планината Торос. Следващите три нощувки са в Анталия.

6 ДЕН  АНТАЛИЯ: Закуска. Тук, в лоното на могъщата планинска снага на Торос, вирее богата растителност. Ще видите “Йъвлъ Минаре”, сиреч Минарето с вдлъбнатините – запазен знак на града. На “Калекапъсъ” – крепостната порта на старата кула, където се е помещавала стражата, се намира градският часовник. Разходката из града крие многобройни изненади и възможности за пазаруване. Можете да се сдобиете изгодно с изключително красиви бижута или кожени изделия. За финал на деня ще посетите прочутия водопад “Карпуз Калдъран”. Нощувка в района на Анталия.

7 ДЕН  СВОБОДНО ВРЕМЕ ИЛИ ИЗЛЕТ: Закуска. Свободно време или излет по избор. Нощувка в района на Анталия.

8 ДЕН  ПОЛЕТ ДО БЪЛГАРИЯ: Закуска. Трансфер за летището и обратен полет към София.

ВСИЧКО ТОВА Е  ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА:

полети с реномирана авиокомпания;

 всички летищни такси (20 кг регистриран   и  5 кг салонен  багаж); ТРансфер (модерен автобус с  климатик);

настаняване (специално за вас сме  избрали отлични 4* и  5* хотели);  храна (7 богати закуски  и вечери на блок маса);

екскурзовод (с български език. По време на целия престой той ще  бъде с вас, за  да ви дава подробна  информация  за цялата  програма, ще ви съветва  и оказва съдействие).

медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 10 000 евро;

Допълнително заплащане:

Полет от летище Варна: 80 лв.

ние ви препоръчваме:

 Застраховка „Отмяна на пътуването”

Минимален брой за осъществяване на пътуването : 160туристи.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.

Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)