ГЕРМАНИЯ – ВЕЛИЧИЕ И ОЧАРОВАНИЕ

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 

ГЕРМАНИЯ – ВЕЛИЧИЕ И ОЧАРОВАНИЕ   * ФРАНКФУРТ * ШВАРЦВАЛД * МЮНХЕН * ДРЕЗДЕН * БЕРЛИН * КЬОЛН   ДЕН 1 | Полет до Франкфурт Ще кацнете във Франкфурт. Трансфер до хотела и нощувка в района на Рейн-Майн.   ДЕН 2 | Франкфурт – Хайделберг – Шварцвалд След закуска може да се включите в панорамна обиколка на Франкфурт (“Пакет [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

ГЕРМАНИЯ – ВЕЛИЧИЕ И ОЧАРОВАНИЕ

 

* ФРАНКФУРТ * ШВАРЦВАЛД * МЮНХЕН * ДРЕЗДЕН * БЕРЛИН * КЬОЛН

 

ДЕН 1 | Полет до Франкфурт

Ще кацнете във Франкфурт. Трансфер до хотела и нощувка в района на Рейн-Майн.

 

ДЕН 2 | Франкфурт – Хайделберг – Шварцвалд

След закуска може да се включите в панорамна обиколка на Франкфурт (“Пакет допълнителни екскурзии”). След това ще продължите към красивия гр. Хайделберг. Малко по-късно ще бъдете очаровани от неповторимите гледки на Шварцвалд (биосферен резерват на ЮНЕСКО). Ще опознаете традициите и ще разгледате едни от най-красивите забележителности в района, като часовника с кукувицата. Ще имате възможност да опитате известната торта „Шварцвалд“. Нощувка в района на Рейн-Майн.

 

ДЕН 3 | Шварцвалд – замък Нойшванщайн – Мюнхен

Закуска. Покрай Боденското езеро и през Швангау ще стигнете до един от най-популярните и красиви замъци в Европа – известния Нойшванщайн (ще го разгледате отвън). С характерната си външност той прилича на истински приказен дворец, извисен на върха на планината, откъдето се разкрива спираща дъха гледка. По-късно ще може да разгледате най-големия град в провинция Бавария и нейна столица – Мюнхен (“Пакет допълнителни екскурзии”). Вечерта ще имате възможността да се насладите на традиционна вечеря и да опитате великолепната немска бира от световна класа в типично баварско заведение (“Пакет вечери”). Нощувка в района на Мюнхен.

 

ДЕН 4 | Мюнхен – Нюрнберг – Бамберг – Ваймар

Закуска. Ще посетите гр. Нюрнберг, а по-късно и гр. Бамберг (част от културното наследство на ЮНЕСКО): островният град с малката Венеция, търговският център и императорската катедрала. Ще продължите към Ваймар, известен пазител на традицията баухаус. За града са характерни многобройните музеи, паметници, велики дворци и невероятни паркове. Пътуването продължава до хотела, в който ще пренощувате.

 

ДЕН 5 | Дрезден – Берлин

Закуска. През този ден ще имате възможността да се запознаете с очарователния Дрезден, известен като Флоренция на Елба (“Пакет допълнителни екскурзии”). По-късно ще продължите пътуването си към столицата Берлин, град на контрастите, туризма и модата. Предлагаме Ви обзорна обиколка на града (“Пакет допълнителни екскурзии”). Нощувка в района на Берлин.

 

ДЕН 6 | Берлин – Харц – парк „Вилхелмшьое“ – Кьолн/ Дюселдорф

Закуска. След закуска ще се отправите към град Касел. Не пропускайте възможността да се насладите на дивата природа в национален парк Харц, возейки се на влак (“Пакет допълнителни екскурзии”). Малко по-късно ще посетите и парк „Вилхелмшьое“, който се намира близо до Касел и е част от културното наследство на ЮНЕСКО от 2013 г. Той е най-големият парк в Европа върху хълмист терен. Известен е с впечатляващия паметник на Херкулес, замъците Льовенбург и Вилхелмшьое. След посещението на парка ще продължите към района на Кьолн/Дюселдорф, където ще пренощувате.

 

ДЕН 7 | Кьолн/ Дюселдорф – Рейн-Майн

Закуска. През този ден ще се разходите из Кьолн и ще разгледате Кьолнската катедрала (културно наследство на ЮНЕСКО), стария град, римската цр. “св. Мартин”. След това ще продължите по долината на Рейн, която също е обявена за културно наследство заради невероятните си замъци. Ще

разгледате различни градове, сред които и Рюдесхайм, един от най-живописните градове по река Рейн, която ще бъде през цялото време Ваш спътник в обиколката. Вечерта ще бъдете настанени в хотел в района Рейн-Майн.

 

ДЕН 8 |  Полет до България

Закуска. Трансфер към летището. Полет обратно към София.

Цената за избраната дата включва:

 

ПОЛЕТИ С РЕНОМИРАНА АВИОКОМПАНИЯ
ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
БАГАЖ - 23 кг регистриран и 7 кг салонен багаж.
TРАНСФЕР - Летище-Хотел-Летище с модерен автобус с климатик.
НАСТАНЯВАНЕ -  Kомфортни хотели според местната категоризация.
ХРАНА - 7 богати закуски на блок маса.
ВОДАЧ с български език. По време на целия престой той ще бъде с Вас, за да Ви дава подробна информация за цялата програма, ще Ви съветва и оказва съдействие.

 

Цената не включва:

 

Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 10 000 евро за лица до        65 г.: 12,00 лв. За лица, навършили 66 г., застраховката се заплаща в двоен размер.
- Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 459,00 лв.

- Еко такса за хотелско настаняване: 3 евро на ден.

В цената не е включен бакшишът за екскурзоводско обслужване и шофьор.

 

Ние Ви препоръчваме:
“Пакет допълнителни екскурзии” – 249,00 лв., който осигурява:

  • Oбзорна обиколка на Франкфурт;
  • Oбзорна обиколка на Мюнхен;
  • Oбзорна обиколка на Дрезден;
  • Oбзорна обиколка на Берлин;
  • Пътуване с влак през планината Харц.

- ”Пакет 7 вечери” – 349,00 лв., който осигурява:

  • 6 вечери в хотела;
  • 1 вечеря в традиционна баварска бирария.

- Застраховка “Отмяна на пътуването

 

Дати и цени – сезон Пролет-Есен 2020:

 

Date

BB

HB

EXC

SGL

Авиокомпания

Полетна информация

07.04.2020

1299

349

249

459

LUFTHANSA

2  LH1457 K 07APR 2 SOFFRA HK36      2  1150 1310

3  LH1428 K 14APR 2 FRASOF HK36      1  1910 2220

22.07.2020

1399

349

249

459

LUFTHANSA

N/A

26.08.2020

1399

349

249

459

LUFTHANSA

N/A

 

* Посочените цени са на човек и са валидни при записване на двама души, настанени в двойна стая. До изчерпване на местата. Всички цени са с ДДС.

 

*Депозит при направа на резервация: 200,00 лв. на човек.

 

 

 

 

Примерни хотели по програмата:

 

- Рейн-Майн – 3 нощувки в хотел HOLIDAY INN EXPRESS 3*

- Мюнхен – 1 нощувкa в хотел IBIS MUENCHEN MESSE 3*

- Шварцвалд – 1 нощувкa в хотел BEST WESTERN SOLEO HOTEL AM PARK 3*

- Берлин – 1 нощувкa в хотел IBIS STYLES BERLIN TREPTOW 3*

- Кьолн – 1 нощувкa в хотел ACHAT COMFORT KOLN/MONHEIM 3*

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)