АМАЛФИ И КРАЙБРЕЖИЕ ЕСЕН 2019г.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 

АМАЛФИ И КРАЙБРЕЖИЕ ЕСЕН 2019г.     Дати на пътуване:  04.11.2019г. – Цена на човек в двойна стая 1456.80 лв Дати на пътуване:  11.11.2019г. – Цена на човек в двойна стая  1356.80 лв   ДЕН 1 | Полет до Италия Ще кацнете в Рим. Нашият екскурзовод ще Ви посрещне на летището. Трансфер до хотела. Нощувка в района [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

АМАЛФИ И КРАЙБРЕЖИЕ ЕСЕН 2019г.

 

 

Дати на пътуване:  04.11.2019г. – Цена на човек в двойна стая 1456.80 лв

Дати на пътуване:  11.11.2019г. – Цена на човек в двойна стая  1356.80 лв

 

ДЕН 1 | Полет до Италия

Ще кацнете в Рим. Нашият екскурзовод ще Ви посрещне на летището. Трансфер до хотела. Нощувка в района на Фиуджи.

 

ДЕН 2 | Монте Касино – Соренто

Закуска. Ще се отправите към Соренто – градът на лимона, разположен на 50-метрова тераса, разкриваща възхитителна гледка към морето. Цитрусовите плодове в Соренто растат навсякъде и от тях местните околности се изпълват с невероятен аромат. По пътя ще спрете в бенедиктинския манастир в Монте Касино, който е създаден през VI век и е почти разрушен по време на Втората световна война от бомбардировките на Съюзниците. Впоследствие сградата е възстановена. Нощувка в района на Соренто.

 

ДЕН 3 | Амалфи – Позитано

Закуска. Ще прекарате цял ден в удивително красивия град Амалфи. Това е една от най-великолепните дестинации в Италия, а и по света, включена в списъка с културното наследство на ЮНЕСКО. Градът е заобиколен от множество планини и скални образувания. Ще се насладите на слънчевите му плажове, красивите брегове и на известното лимончело, което въплъщава духа на долче вита. Визитна картичка на Амалфи е катедралата “св. Андрей”, намира се в историческия център. Внушителната фасада е украсена с византийска мозайка, а интериорът е ярък пример на италианския барок. Ще имате възможност да се насладите и на гледката към Позитано и неговите цветни къщички в мавритански стил. Градът придобива популярност благодарение на американския писател Джон Стайнбек, който възхвалява красотата му. Той остава хипнотизиран от райската гледка и усещането за безвремие, което цари и до днес. Нощувка в района на Соренто.

 

ДЕН 4 | Соренто (свободен ден или допълнителна екскурзия до Помпей)

Закуска. Следобедно може да се включите в полудневната екскурзия до Помпей (пакет “Допълнителни екскурзии”). Ще посетите останките от града, свидетелстващи за бурното му минало. Древният Помпей е разположен в подножието на вулкана Везувий, който изригва през 79 г. и покрива цялата околност с пепел. Именно голямото количество прах запазва непокътнати неговите съкровища и невероятно красивите сгради за повече от 2000 години. Помпей също е част от културното наследство на ЮНЕСКО. Нощувка в района на Соренто.

 

ДЕН 5 | Соренто (свободен ден или допълнителна екскурзия до о. Капри)

Закуска. Mоже да се включите в целодневната екскурзия до райския о. Капри, бижуто на Тиренско море (пакет “Допълнителни екскурзии”). Ако сте любители на природните феномени, легендите и комбинацията от екзотика и древни руини, то този остров е точно за Вас. Една от главните атракции е феноменът “Лазурната пещера“. Другият обгърнат в тайнство природен феномен са скалите Фаралиони. До острова ще стигнете с лодка. В програмата е включен обяд. Нощувка в района на Соренто.

 

ДЕН 6 | Фиуджи – Казертавекия

Закуска. Ще отпътувате за Фиуджи. По пътя ще спрете да разгледате Казертавекия. Градчето не е много известно, но е задължително за всеки, който е влюбен в Италия. То датира от IX век и носи невероятна средновековна атмосфера. Разположено е на 401 м височина в планината Тифатини и предлага чудесен изглед към типичния италиански пейзаж. Нощувка в района на Фиуджи.

 

ДЕН 7 | Фиуджи (свободен ден или допълнителна екскурзия до Рим)

Закуска. Може да посетите един от най-вълнуващите и най-красиви градове в света: Рим и Ватикана (пакет “Допълнителни екскурзии”). Градът, който може да се похвали с повече от 2500 години история е наистина величествен и завладяващ. Неговите атракции, произведения на изкуството, гастрономически изкушения и култура създават специална магия, която омайва посетителите и ги кара да се влюбят завинаги. Ще имате възможност и Вие да вкусите от атмосферата на невероятния Рим. Ще разгледате забележителностите му с автобус, а след това ще се разходите до най-известните от тях. Нощувка в района на Фиуджи.

 

ДЕН 8 | Полет до България

Закуска. Трансфер към летището. Полет обратно към София.

 

Всичко това е включено в  цената:

 Полети с реномирана авиокомпания.

 Всички летищни такси и багаж.

 Трансфер: летище-хотел-летище.

 Настаняване в отлични хотели.

 7 богати закуски на блок маса.

 Водач от България. По време на целия престой той ще бъде с Вас, за да Ви оказва съдействие.

 

Цената не включва :

медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 10 000 евро: 8,80 лв.

Пакет “Допълнителни екскурзии”: 249 лв.

 Вълнуваща екскурзия до древен Помпей;

Незабравимо посещение на райският остров Капри с включен обяд;

 Екскурзия до Вечният град Рим и Ватикана.

 Пакет “7 вечери”: 199 лв

 Застраховка “Отмяна на пътуването”

 

Минимален брой за осъществяване на пътуването : 180туристи.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.

Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)