ТАЙЛАНД – ВЕКОВНА КУЛТУРА И ЕКЗОТИКА НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА УСЕТИТЕ МАГИЯТА НА:БАНКОК ХУА ХИН КАНЧАНАБУРИ АЮТАЯ РАЙОНГ

0
Dntur.com

За почивката

 
 
 

ТАЙЛАНД – ВЕКОВНА КУЛТУРА И ЕКЗОТИКА НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА УСЕТИТЕ МАГИЯТА НА:     БАНКОК ХУА ХИН КАНЧАНАБУРИ АЮТАЯ РАЙОНГ   Дата на пътуване от Летище София : 05 МАРТ Цена на човек при настаняване в двойна стая (лв.) от 1699.00 лв. Дата на пътуване от Летище София  :15 МАЙ Цена на човек при настаняване в двойна [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

ТАЙЛАНД – ВЕКОВНА КУЛТУРА И ЕКЗОТИКА

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА УСЕТИТЕ МАГИЯТА НА:    

БАНКОК ХУА ХИН КАНЧАНАБУРИ АЮТАЯ РАЙОНГ

 

Дата на пътуване от Летище София : 05 МАРТ Цена на човек при настаняване в двойна стая (лв.) от 1699.00 лв.

Дата на пътуване от Летище София  :15 МАЙ Цена на човек при настаняване в двойна стая (лв.) от 1499.00 лв.

Дата на пътуване от Летище София  :13 ЮЛИ Цена на човек при настаняване в двойна стая (лв.) от 1599.00 лв.

 

Настаняване в Хотел BESTON HOTEL PATTAYA 4* http://www.bestonpattaya.com/gallery/   или подобен

 

Тайланд привлича повече туристи, отколкото която и да е друга страна в югоизточна Азия, с неустоимата си комбинация от природни красоти, внушителни храмове, традиционно гостоприемство, отлична кухня и приказни руини от древни кралства.

 

1 ДЕН  ПОЛЕТ ДО БАНКОК: Отпътуване с водач от летище София за Банкок (с прекачване).

2 ДЕН  БАНКОК – ХУА ХИН: На летището в Банкок ще бъдете посрещнати от наш представител. Двучасов трансфер до Хуа Хин. В хотел “Amari Hua Hin 5*” ще ви посрещнат с “Добре дошли”. След това ще имате свободно време за почивка и разходка. Нощувка в Хуа Хин.

3 ДЕН  ХУА ХИН: След закуска ще имате свободен ден или обиколка на Хуа Хин, включена в “Пакет допълнителни екскурзии”. Екскурзията започва с посещение на градския пазар, откъдето можете да си купите от местните производители плодове, зеленчуци, риба и месо. След това продължавате към гарата, която е една от най-старите в цял Тайланд. Ще имате възможност да опитате местната кухня в тайландски ресторант. След обяда продължавате към “Мригадаяван” – двореца на любовта и надеждата, построен от крал Рама IV през 1923 г. Дворецът е разположен на границата между Хуа Хин и Ча Ам и е служел за лятна резиденция на краля. Обиколката завършва с посещение на място, известно като “Планетата на маймуните” заради огромния брой маймуни, които го населяват.

4 ДЕН  ХУА ХИН – КАНЧАНАБУРИ: Закуска. Рано сутринта ще напуснете хотела и ще поемете на 3-часово пътуване към Канчанабури. По пътя ще спрете в провинцията Рачабури, за да разгледате от малка лодка плаващия пазар “Дамноен Садуак”. В Канчанабури ще посетите музея “Жеат”. Името на музея е дадено от страните, участвали в изграждането на т.нар. “Линия на смъртта “(линията Бурма) по време на Втората св. война. Следва посещение на Военното гробище “Дон-Рак”, където са погребани останките на загиналите военнопленници. Нощувка в района на Канчанабури.

5 ДЕН  КАНЧАНАБУРИАЮТАЯ: След закуска ще напуснете хотела и ще се отправите към прочутия мост над р. Квай – място, станало известно благодарение на заснетите там филми. Ще пътувате с влак по “Линия на смъртта ” – железопътна линия, свързваща Тайланд и Мианмар. Вашият преход ще продължи с посещение на ферма за слонове. Не пропускайте възможността да посетите ферма за слонове в бамбукова гора. Това уникално преживяване е включено в “Пакет допълнителни екскурзии”. Нощувка в Аютая.

6 ДЕН  АЮТАЯ –  БАНКОК: След закуска ще напуснете хотела и ще се отправите към прочутите храмове в Аютая. Ще посетите “Уат Монгол Борпит”
– внушителна сграда, където се намира огромна бронзова статуя на Буда. “Уат Пра Срисанпеч” е най-големият храм в Аютая, прочут с впечатляващата редица от възстановени ступи (куполи). “Уат Яи Чай Монгол” е храм, построен от първия крал на Аютая. Най-голямата ступа (ступата на Великата победа), която се намира в него, се вижда отдалече. Следва двучасов трансфер до Банкок. По желание имате възможност да пътувате с лодка по живописната р. Чао Прая и каналите на Тонбури, известни като „klongs”. Ще посетите “Уат Арун” (храма на зората) – едно от най-красивите и разпознаваеми места в Банкок. Състои се от огромна, издължена кула, заобиколена от четири по-малки. Пътуването е включено в “Пакет допълнителни екскурзии”.

7 ДЕН  БАНКОК: След закуска ви предстои свободен ден, в който да разгледате един от най-внушителните азиатски градове или да се насладите на незабравимата полудневна екскурзия, включена в “Пакет допълнителни екскурзии”. Ще започнете с посещение на три от най-величествените храмове в Банкок: “Уат Траимит” (храма на Златния Буда), “Уат Пхо” (храма на Наклонения Буда), “Уат Пра Каев” (храма на Изумрудения Буда), а накрая ще посетите “Кралския дворец” – комплекс от сгради, разположени в сърцето на Банкок. Дворецът е една от най-известните туристически атракции в Тайланд.

8-9 ДЕН  БАНКОК – РАЙОНГ: След закуска ще се насочите към Районг. Следващите дни ще се насладите на незабравима почивка под слънчевите лъчи на брега на Тайландския залив.

10 ДЕН  ПОЛЕТ ДО БЪЛГАРИЯ: Закуска. Вечерта ще се отправите към летището за обратен полет към София.

ВСИЧКО ТОВА Е  ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА:

полети с реномирана авиокомпания;

 всички летищни такси (20 кг регистриран   и  5 кг салонен  багаж); ТРансфер (модерен автобус с  климатик);

настаняване (специално за вас сме  избрали ОТЛИЧНи 4* хотели);  храна (9 богати закуски на блок маса);

екскурзовод (с български език. По време на целия престой той ще  бъде с вас, за  да ви дава подробна  информация  за цялата  програма, ще ви съветва  и оказва съдействие).

Допълнително заплащане:

Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕСТОЙ: 1,80 лв. НА ДЕН;

Доплащане за индивидуално настаняване (в случай че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 610 лв.; Туристическа виза за еднократно посещение на Тайланд: 30 евро.  

ПАКЕТ ВЕЧЕРИ (не се включват тези в Банкок поради разнообразието и ниските цени на храната): 399 лв.;
Незабравими преживявания с “Пакет допълнителни екскурзии”: 299 лв.;  Застраховка „Отмяна на пътуването”


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)