VIP Вили „Роял Хелена Сандс“ 5* гр.Слънчев бряг

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хелена Ризорт се състои от два петзвездни хотели – Хелена Сендс и Хелена Парк, както и 5 VIP вили / към хотел Хелена Сендс/, носещи красотата и духа на българското Възраждане. Хотелите са разделени с естествена рекичка с живописни мостове. Естествените материали – дърво и камък – придават сила и великолепие на сградите. VIP [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хелена Ризорт се състои от два петзвездни хотели – Хелена Сендс и Хелена Парк, както и 5 VIP вили / към хотел Хелена Сендс/, носещи красотата и духа на българското Възраждане. Хотелите са разделени с естествена рекичка с живописни мостове. Естествените материали – дърво и камък – придават сила и великолепие на сградите.
VIP вили Хелена Сендс се намират на плажната ивица. Вилите са част от Хелена Сандс и гостите, настанени там ползват всички удобства на комплекса.

Вили

Комплекс Хелена Ризорт разполага с 5 VIP вили – три 3-спални вили и две 2-спални вили.
Всяка вила разполага с изглед към морето, климатик, телевизор, телефон, радио, минибар, сейф, кухненски бокс, балкон, вана, душ и сешоар в баните. Камина в 3-спални вили. Инсталирана Dolby Surround система.
ВИП гостите ползват собствен басейн с всички удобства.

Спорт

Фитнес, аеробика, закрит басейн, 2 осветени корта, тенис, водна гимнастика, улица баскетбол, плажен волейбол, билярд, и още …
Упражнения на плажа, в природата или ползвайки различните спортни съоръжения в хотел Хелена Сандс. Комплексът предлага 2 тенис корта, баскетбол, плажен волейбол, водна гимнастика, билярд, тенис на маса. Спортният център предлага най-съвременното фитнес оборудване, зала за аеробика и закрит басейн. Можете да се насладите на любим спорт, но не забравяйте, че винаги можете да научите нещо ново. Опитните инструктори ще ви предоставят индивидуално обучение и внимание.

СПА център

В хотел Роял Палас Хелена Сандс можете да се отдадете на истински СПА преживявания – лукс и стил ще ви обсебят и моментално ще почувствате, че се намирате в древен свят със съвременен външен вид и много финес, феерия и приятни ухания. Тук ще намерите закрит басейн с джакузи, 5 различни вида сауна, специализирани зали за почивка с подходяща музика, ухания и атмосфера, арома-терапии, масажи с различни видове за сладост, фитнес, аеробика, солариум и хидроджет.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)