BEST WESTERN “Бистра и Галина” 4* гр. Русе

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотелът се намира на тиха уличка в центъра на град Русе. Местоположението на хотела позволява лесния достъп до всички културни и административни центрове в града и същевременно един спокоен престой. Стаи Общо седемдесет легла разположени в два апартамента, две студия, двадесет и седем двойни и осем единични стаи разпределени в две крила – южно [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотелът се намира на тиха уличка в центъра на град Русе. Местоположението на хотела позволява лесния достъп до всички културни и административни центрове в града и същевременно един спокоен престой.

Стаи

Общо седемдесет легла разположени в два апартамента, две студия, двадесет и седем двойни и осем единични стаи разпределени в две крила – южно и северно.
В северното крило на етажи за непушачи са разположени две студия, шест луксозни двойни и една единична стая с климатик, мини бар, кабелна телевизия, интернет, обствен санитарен възел с вана и рум сървиз.
В южното крило се намират двадесет и една двойни и шест единични стаи с климатик, минибар, кабелна телевизия и румсървис, разпределени на етажи за пушачи и непушачи. Два апартамента със зимна градина.

Барове и ресторанти

Ресторант REGAL е с 30 места и предлага на ценителите европейска кухня и подбрана колекция от български и френски вина.
Лоби-бар “Бистра и Галина” предлага целогодишно коктейли от изцедени плодове и свежи зеленчуци.
Обновената лятна градина с 40 места дава възможност за отдих под открито небе в приятна обстановка с фонтан и зеленина.

Бизнес център

Конферентна зала със 70 места, оборудвана с модерна аудиовизуална техника, компютър, мултимедиен проектор и флипчарт. Тя дава възможност за удобно и лесно провеждане на бизнес срещи и съвещания.

СПА център

Възстановителeн център “Бистра и Галина” е в северното крилo. В него гостите на хотела могат да ползват модерни съоръжения за поддържане на добра физическа форма, лечебни и профилактични процедури под наблюдението на квалифицирани кинезитерапевти:
- фитнес център
- басейн с джакузи
- масаж
- инфрачервена кабина
- вертикален солариум
- парна баня

Хотелски услуги

Възможност за разплащане с кредитни карти MasterCard, EuroCard, Борика и Visa.
Локална отоплителна система, рум сървис.
Подземен гараж с топла връзка.
Панорамен асансьор.
Резервации и информация за събития и забележителности в региона.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)