Празничен пакет “ТРЕТИ МАРТ” в хотел ” Даскаловите къщи:2*

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване: ,
 

Празничен пакет “ТРЕТИ МАРТ” в хотел Даскаловите къщи ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ – 90лв. Пакетът е на човек и включва : – 2 нощувки в двойна стая – закуски – вечери (без алкохол) – Празнична вечеря – Паркинг, туристическа такса   ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ – 120 лв. Пакетът е на човек и включва : – 3 нощувки в двойна [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Празничен пакет “ТРЕТИ МАРТ” в хотел Даскаловите къщи

ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ – 90лв.

Пакетът е на човек и включва :

– 2 нощувки в двойна стая

– закуски

– вечери (без алкохол)

– Празнична вечеря

– Паркинг, туристическа такса

 

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ – 120 лв.

Пакетът е на човек и включва :

– 3 нощувки в двойна стая

– закуски

– 2 вечери (без алкохол)

– Празнична вечеря

– Паркинг, туристическа такса

* деца до 2 ненавършени години се настаняват безплатно
* за деца от 2 навършени до 12 ненавършени години се доплащат 15 лв. на ден, като в цената влизат нощувка и закуска
* деца над 12 години се таксуват като трети възрастен
* трети възрастен настанен в тройна стая доплаща 40 лв. на ден, като използва горепосочените условия на целия пакет
Условия за резервация и анулиране на резервация:
Празничният пакет подлежи на авансово плащане в размер на 50 % от общата стойност на посочената по-долу банкова сметка.
При анулиране на потвърдена резервация по празничното предложение до 20.02.2018 г. не се дължи неустойка.
При анулиране на потвърдена резервация по празничното предложение до 28.02.2018 г. се дължи неустойка сумата платена предварително по резервацията няма да бъде възстановена, а резервацията се счита за анулирана.

 

Къща за гости “Даскалов” 2* с. Червена локва, Община Габрово

Валидно още:

   

   

Къща за гости “Даскалов” 2*  с. Червена локва, Община Габрово Местоположение : Живописно разположена в местността на с. Червена локва, Община Габрово, къща за гости “Даскалов” е отличен избор за семейна ваканция и почивка с приятели в обкръжението на красивата природа. Къща за гости “Даскалов” се намира само на 13 км., от града на хумора и сатирата-Габрово, на 55 км., от старопрестолният град Велико Търново, на 160 км., от гр. Русе, на 136 км., от гр. Пловдив, и на 218 км., от гр. София. Уникалното местоположение на къща за гости “Даскалов” дава възможност за много и разнообразни развлечения. Къща за гости “Даскалов” съхранява в себе си съчетание на “новото” и “старото”. Тук всеки гост ще открие съвременни удобства и приятна обстановка, предразполагаща към пълноценен отдих на тишина и спокойствие. Къща за гости “Даскалов” предлага много добри условия за настаняване и всичко необходимо за комфортен престой. Чистият въздух и гостоприемството на домакините ще Ви накарат да забравите проблемите на забързаното ежедневие. В същото време къщата разполага и с всичко нужно за Вашите бизнес срещи или тийм-билдинг. Това е идеално място, където можете да се насладите на красива природа и да усетите духа на Балкана.Това е място, където времето спира и душата се подмладява чрез обикновените радости от кристалния планински въздух, спокойното селско ежедневие, вкусната местна храна, поднесена от усмихнати хора и от уютната обстановка в къщата. Няма нужда да се тревожите за нищо,само трябва да се наслаждавате на Вашата почивка в къща за гости “Даскалов”.   Настаняване: Къща за гости “Даскалов” разполага с 9 стандартни стаи, всяка от които има обособена тераса и 2 апартамента. Всички стаи са със собствен санитарен възел и изглед към полите на Стара планина. Освен невероятният панорамен изглед, къщата предлага 40-местна столова с камина, бар, музикална уредба, цифрова телевизия, барбекю, локално парно, паркинг, безжичен интернет, напълно обзаведена кухня с всичко необходимо за бита, детски атракциони, тенис маса и други удобства, които ще Ви накарат да се чувствате като у дома си.   Забележителности:
  • ДЕЧКОВАТА КЪЩА – ГАБРОВО
  • ДОМ НА ХУМОРА И САТИРАТА – ГАБРОВО
  • ГАБРОВО
 Габрово - град на мостовете и стоте паметника На по-малко от 12 км. в северозападна посока от къща за гости “Даскалов” се намира Габрово – град на мостовете и стоте паметника. Върху канара в река Янтра се издига статуята на Рачо Ковача – основателят на Габрово.
  • Екопътека “Градище – Кметовци”
Пътеката започва от разкопките на укрепеното селище в местността Градище, намиращи се на 3 км. от центъра на Габрово. Около 900 м. се следва асфалтовия път към Габрово, след което се завива в ляво по горски път.
  • Екопътека “Люляци – село Дебел дял”
Пътеката свързва местността Люляци със село Дебел дял. Името на родното си село е прославил великомъченикът за православната вяра и народност Лазар (със светско име Лальо) Български Дебелдялски.
  • Екопътека “Градище – пазителка на прохода”
На 3 км. североизточно от Габрово извисява непристъпни скални склонове плато, което местното население от незапомнени времена нарича “Градище”. Със своите 680 м.н.в. то се откроява над околния терен и открива широк изглед към голяма част от Балкана и
  • Екопътека “Боженци – Дряновски манастир”
  • Архитектурно-историческият музей „Етъра“
  • Габровско-Соколски манастир „Успение Богородично“
В близост до къщата в местността Соколова пещера се намира един от най-красивите манастири в България – Габровско-Соколски манастир „Успение Богородично“. Разположен е по горното течение на р. Янтра, високо над северните склонове на Стара планина.
  • Село Боженци
На 15 км на изток от Габрово се намира село Боженци, обявено за архитектурно-исторически резерват. В него е запазена архитектурата от епохата на Възраждането. Характерни за боженските къщи са чардаците, покривите от каменни плочи, ъгловите камини, дърворезбите на таваните.    

   

Направи резервация

Дата на настаняване
Дата на напускане  : 
Възрастни  : 
Деца (2г. - 12г.)  : 
Бебета (0г. - 2г.)  : 

Хотел  : 
Име  : 
Email  : 
Телефон  : 
Забележки и допълнителни изисквания  : 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)