Хотел „ Юпитер “ 3* к. к – кс. Слънчев бряг

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел „ Юпитер“  е разположен върху площ от  10 000 кв.м., в централната част на Слънчев бряг, в близост до плажната ивица. Стаи: Хотел „ Юпитер“  предлага настаняване в 100 двойни стаи и 6 апартамента от които два лукс, обособени в два корпуса. Единият корпус е двуетажен и се състи от 30 стаи, а [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел „ Юпитер“  е разположен върху площ от  10 000 кв.м., в централната част на Слънчев бряг, в близост до плажната ивица.

Стаи:

Хотел „ Юпитер“  предлага настаняване в 100 двойни стаи и 6 апартамента от които два лукс, обособени в два корпуса. Единият корпус е двуетажен и се състи от 30 стаи, а другият е на 7 етажа и разполага със 70 стаи.

Всички стаи в тризвездната част са с изглед към басейна и разполагат с: балкон, климатик, минибар, сателитна телевизия, телефон, баня с душ-кабина, сешоар.

Стаите в двузвездната част разполагат с балкон /с изглед към басейна/, сателитна телевизия,телефон, баня с душ.

Барове и ресторанти:

Сред многообразието от естествена зеленина в просторната градина, гостите на хотел Юпитер се чувстват комфортно както на коктейл бара до басейна, така и в ресторанта, където се предлага инернационална и българска кухня. На разположение на гостите са два ресторанта.

Хотелски услуги:

На разположение на гостите на хотела са:

- два басейна /един от които детски/

- персонални сейфове

- Интернет зала

- обменно бюро

- 24 часово медицинска помощ

- пране и гладене

- фитнес зала


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)