Хотел „ Хасиенда Бийч“ 4* гр. Созопол

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване: ,
 

Предимства на хотела .Хасиенда Бийч предлага на своите гости външен басейн и фитнес под небето, зелени площи за игра, детски клуб и достъп до емблематични барове и сърф! Местоположение 4* Хасиенда Бийч е разположен в непосредствена близост до залива “Златна Рибка”, 30 км. южно от Бургас и на 6 км. от старинния град Созопол. Местоположението [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Предимства на хотела

.Хасиенда Бийч предлага на своите гости външен басейн и фитнес под небето, зелени площи за игра, детски клуб и достъп до емблематични барове и сърф!

Местоположение

4* Хасиенда Бийч е разположен в непосредствена близост до залива “Златна Рибка”, 30 км. южно от Бургас и на 6 км. от старинния град Созопол. Местоположението му е тихо и спокойно с достъп до красив пясъчен плаж. В близост до него се намират известните къмпинг “Градина” и къмпинг “Златна Рибка”, най-красивите и спокойни места за летуване по южното ни Черноморие

Стаи

Комплекса разполага с едноспални и двуспални апартаменти, декорирани в семпли и топли тонове и обзаведени с всички необходими удобства.

Барове и ресторанти

Комплекса предлага основен ресторант на база със свежо лятно меню и шоукукинг, както и италиански а-ла-карте ресторант. Лоби Бар “Гриин” и Пул бар “Барбоса” са идеалните места, ако искате да изпиете чаша кафе или освещаваща напитка.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)