Хотел “Флагман” 3* гр. Созопол

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотел “Флагман” се намира в новия град на Созопол. Плажът Харманите е само на 50 м, центърът на новия град на 200 м, а старият град на 500 м. Стаи Хотелът разполага с 33 двойни стаи с възможност за допълнително легло, 10 студиа, състоящи се от хол и спалня, 4 средни апартамента с хол [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел “Флагман” се намира в новия град на Созопол. Плажът Харманите е само на 50 м, центърът на новия град на 200 м, а старият град на 500 м.

Стаи

Хотелът разполага с 33 двойни стаи с възможност за допълнително легло, 10 студиа, състоящи се от хол и спалня, 4 средни апартамента с хол и спалня и 4 големи апартамента с 2 спални и хол. Всички стаи и апартаменти са комфортно обзаведени, оборудвани с климатик, телевизор със сателитна телевизия, телефон, хладилник с мини-бар. Имат просторна тераса.

Барове и ресторанти

На разположение на гостите на хотела е просторен ресторант със закрита зала със 100 места и 2 открити веранди със 160 места. Предлага се българска и европейска кухня, разнообразие от коктейли, алкохолни и безалкохолни напитки.
Дневеният коктейл-бар, намиращ се до басейна, предлага студени и топли напитки, коктейли и десерти.

Бизнес център

Хотел “Флагман” разполага с климатизирана конферентна зала с капацитет 80-100 души с необходимото оборудване за провеждане на семинари, бизнес срещи, форуми.

Спортен център

На разположение на гостите на хотела са басейн с обособена детска част, сауна, джакузи, спортен център с фитнес, зала за масаж.

Хотелски услуги

Хотелът предлага обмяна на валута, рум сървис, сейфове за съхранение на ценности на рецепцията, детски кът.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)