Хотел ” Фамилия “3* гр. Трявна

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Семейният хотел  ” Фамилия ” се намира в малкото планинско градче Трявна – с богата история и колоритен бит и култура. Тризвездният хотел е разположен в централната част на града и е в близост до административни учреждения и културни забележителности. Стаи Хотел ” Фамилия ”  предлага на своите гости 40 места в 11 двойни [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Семейният хотел  ” Фамилия ” се намира в малкото планинско градче Трявна – с богата история и колоритен бит и култура. Тризвездният хотел е разположен в централната част на града и е в близост до административни учреждения и културни забележителности.

Стаи

Хотел ” Фамилия ”  предлага на своите гости 40 места в 11 двойни стаи със спални, 3 двойни стаи с отделни легла, 1 луксозна двойна стая с отделни легла, 3 апартамента и 2 луксозни апартамента. Във всяка стая и апартамент има всички необходими условия за една пълноценна почивка: климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, wi-fi, баня с вана, балкон, а апартаментите са оборудвани и с мини-бар.

Барове и Ресторанти

Хотелът разполага с основен ресторант, където гостите на хотела имат възможност да вкусят от традиционната балканджийска кухня и да усетят гостоприемното отношение на домакините.

В кафе-бара на хотела, на чаша ароматно кафе, гостите могат да отдъхнат в спокойна и приятна обстановка.

Лятната градина е отлично място за прохладните летни вечери. Там гостите на хотела могат да поръчват напитки и ястия от кафе-бара и ресторанта.

Хотелски услуги

За гостите на хотела, които са със собствен автомобил има осигурен паркинг.

За удобство се предлага и 24-часов Рум сървиз.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)