Хотел „ Теразини“ 1* гр. Велико Търново

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотел “Теразини” е разположен в непосредствена близост до крепостта хълм Царевец в старопрестолната столица Търново. Стратегическото му разположение позволява бърз и лесен достъп, както до старата, така и до новата част на града. Заключен е между редица туристически забележителности, с прекрасен изглед към хълма Света гора, Ректората на Великотърновския университет и река Янтра. Стаи [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел “Теразини” е разположен в непосредствена близост до крепостта хълм Царевец в старопрестолната столица Търново. Стратегическото му разположение позволява бърз и лесен достъп, както до старата, така и до новата част на града. Заключен е между редица туристически забележителности, с прекрасен изглед към хълма Света гора, Ректората на Великотърновския университет и река Янтра.

Стаи

Хотелът се състои от 16 стаи, от които един ВИП апартамент с тераса и климатик, самостоятелен санитарен възел, LCD телевизор с кабелна телевизия, хладилник и телефон.
3 апартамента, всеки с две самостоятелни стаи с по две единични легла с възможност за сливане. Всеки апартамент разполага със самостоятелен санитарен възел, LCD телевизор с кабелна телевизия, хладилник и телефон. (без тераса, с отварящи се прозорци).
9 двойни стаи, оборудвани с отделни легла и възможност за сливане, самостоятелен санитарен възел, LCD телевизор с кабелна телевизия и телефон, климатик и мини хладилник. Всяка стая разполага с тераса с гледка към Света гора, река Янтра и града.
3 единични стаи със самостоятелен санитарен възел, климатик, LCD телевизор с кабелна телевизия, мини хладилник и телефон, както и тераса с изглед към града и реката.
WiFi достъп във всички стаи.
Всички стаи са обзаведени с гардероб, нощно шкафче и лампа за четене.
Всички стаи са за непушачи. Възможност за поставяне на допълнително легло.

Конферентна зала

Конферентната зала е с капацитет 24 седящи места с възможност за поставяне на допълнителен брой столове и маси. Площ на залата 35 кв.м.
Идеална за организиране на различни мероприятия – корпоративни събития, семинари, обучения, конференции и бизнес срещи.
Обзаведена е с LCD телевизор, климатизирана.
Подредба на масите може да бъде направена тип “киносалон”, ” класна стая”. “П форма” и др.
С естествена дневна светлина и самостоятелен санитарен възел.
Възможност за организиране на кетъринг при предварителна заявка и допълнително заплащане или резервация на обяд/вечеря в заведение по избор.
На разположение е лоби бар с безалкохолни и топли напитки.
Озвучителна техника по заявка.

Хотелски услуги

На разположение на гостите са следните хотелски услуги:

- 24ч рецепция
- паркинг
- Интернет
- сейф на рецепция
- дневен бар
- основен ресторант
- обслужване по стаите
- анимация и детегледачка по заявка
- бизнес център
- конферентна зала
- стая за багаж

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)