Хотел „Сънрайс“3* гр. Лозенец

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотел Сънрайс се намира в южния черноморски курорт Лозенец. Хотелът е с много добро разположение – на първа линия на централния плаж на Лозенец. Стаи Хотелът предлага на своите гости настаняване в двойни стаи, студиа и апартаменти. Всички видове помещения са напълно оборудвани с всичко необходимо за една комфортна почивка на морския бряг. Всички [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел Сънрайс се намира в южния черноморски курорт Лозенец. Хотелът е с много добро разположение – на първа линия на централния плаж на Лозенец.

Стаи

Хотелът предлага на своите гости настаняване в двойни стаи, студиа и апартаменти. Всички видове помещения са напълно оборудвани с всичко необходимо за една комфортна почивка на морския бряг.
Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, телевизор, хладилник и тераси с прекрасна гледка към морето и Странджа планина.

Барове и Ресторанти

В приятната обстановка край басейна, която предлага ресторантът на хотел Сънрайс, гостите могат да опитат от разнообразното меню, предлагащо богат асортимент от български национални ястия, суши специалитети и селекция от вина от цял свят.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)