Хотел Спа ” Планината ” 3* с. Рибарица

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: СПА хотел ” Планината ” с. Рибарица се намира на 500 м. от центъра на курортното селище. Комплексът е разположен на площ от 4,5 дка. Хотел: Комплексът се състои от 3 части, изградени в типична българската архитектура, пресъздавайки духа, уюта и спокойствието на българска атмосфера от миналите времена. На разположение на гостите са ресторант с [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

СПА хотел ” Планината ” с. Рибарица се намира на 500 м. от центъра на курортното селище. Комплексът е разположен на площ от 4,5 дка.

Хотел:

Комплексът се състои от 3 части, изградени в типична българската архитектура, пресъздавайки духа, уюта и спокойствието на българска атмосфера от миналите времена. На разположение на гостите са ресторант с камина, лоби бар, пиано бар с тематични вечери, СПА център с вътрешен басейн-джакузи, парна баня и суха сауна, открит плувен басейн, малка и голяма конферентна зала (50 и 100 места), зала за игри, панорамна кула с възможност за организиране на романтичен обяд или вечеря под звездите.

Настаняване:

Хотелската част разполага с 130 легла, разпределени в 25 двойни стаи и 30 апартамента – стандартни, лукс и ВИП. Всички стаи и апартаменти са с тераси с изглед към вътрешната градина, реката или красивите планински хребети, кабелна телевизия, интернет, телефон и просторна баня. Част от апартаментите са предвидени за гости с кучета.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)