Хотел ” София Плаза ” 4* гр. София

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотелът е разположен в непосредствена близост до централна ж.п. и автогара София. Отличава се с благоприятно и удобно местоположение. Само на 10 минути се намират главните административни и финансови учреждения, туристически забележителности, културни и архитектурни паметници както и търговската зона на столицата. Хотелът предлага високо ниво на обслужване, съчетано с уютна атмосфера, комфорт и [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотелът е разположен в непосредствена близост до централна ж.п. и автогара София. Отличава се с благоприятно и удобно местоположение. Само на 10 минути се намират главните административни и финансови учреждения, туристически забележителности, културни и архитектурни паметници както и търговската зона на столицата. Хотелът предлага високо ниво на обслужване, съчетано с уютна атмосфера, комфорт и елегантност.

Стаи

Хoтелът разполага с: 46 двойни стандартни стаи, 2 представителни апартамента и 2 студия. Стаите и апартаментите са елегантно обзаведени с две отделни легла или спалня, индивидуален климатик, телевизор със сателитни канали, телефон с директно избиране, мини бар, интернет достъп, електронна заключваща система, баня с душ кабина или вана, сешоар, пожароизвестителна система.

Барове и ресторанти

Капацитетът на ресторанта е 90 места на закрито и 30 места в градината. Предлага се богат избор от ястия от българската и интернационална кухня.

Хотелски услуги

- 2 конферентни зали: Зала ” София Плаза ” с капацитет 60 места театрално подредени и 30 места класна стая и Зала ” Сердика ” с дневна светлина с капацитет 80 места театрално подредени и 50 места класна стая

- бизнес център (съвременно техническо оборудване, интернет връзка, фото копиране, сканиране, факс услуги)

- пране, гладене и химическо чистене

- 12 часа рум сервиз

- релакс център с фитнес уреди

- сауна, масаж

- коли под наем

- трансфери от и до летище София

- плащане с кредитни карти


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)