Хотел „ Соли Инвикто“ 3* с. Еленово

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел Соли Инвикто (Непобедимото слънце) се извисява над Винарска изба „Едоардо Миролио” и разполага с 10 елегантно обзаведени стаи, дегустационна зала, ресторант и лоби бар. Тук е най-подходящото място в района на Тракийската низина за производството на качествени вина и пълноценна релаксация. Стаи Хотел Соли Инвикто разполага с 10 елегантно обзаведени стаи. Барове и [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел Соли Инвикто (Непобедимото слънце) се извисява над Винарска изба „Едоардо Миролио” и разполага с 10 елегантно обзаведени стаи, дегустационна зала, ресторант и лоби бар. Тук е най-подходящото място в района на Тракийската низина за производството на качествени вина и пълноценна релаксация.

Стаи

Хотел Соли Инвикто разполага с 10 елегантно обзаведени стаи.

Барове и Ресторанти:

- Дневен бар
- Основен ресторант
- Ресторант А-ла-карт
- Лоби бар

Хотелски услуги:

Разнообразието от услуги, които предлагаме ще Ви накарат да запомните всеки миг от гостуването си при нас.
Дегустационна:
- Tук ще може да се насладите на богат избор вина, произведени във Винарска изба „Едоардо Миролио”, носители на множество награди.
Винарна:
- Това е мястото, където може да се присъедините към екипа от специалисти-енолози и да усетите магията на винопроизводството.
Забавление:
- Любителите на лова, риболова имат възможност да се отдадат на хобито си и да се насладят на уникалния тероар на с. Еленово.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)