Хотел „ Смолян “ 3* гр.Смолян

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел “Смолян” се намира в центъра на град Смолян, разположен в Средните Родопи, край река Черна /приток на река Арда/, на около 1000 м. надморска височина. Стаи: Хотел “Смолян” разполага с 7 единични стаи и 24 двойни стаи на стандартен етаж, 4 единични и 27 двойни стаи и 5 апартамента на обновен етаж. Само [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел “Смолян” се намира в центъра на град Смолян, разположен в Средните Родопи, край река Черна /приток на река Арда/, на около 1000 м. надморска височина.

Стаи:

Хотел “Смолян” разполага с 7 единични стаи и 24 двойни стаи на стандартен етаж, 4 единични и 27 двойни стаи и 5 апартамента на обновен етаж. Само нереновираните стаи имат допълнително легло – разгъваем фотьойл. Стаите са обзаведени с телевизор със сателитни програми, телефон с директно избиране, баня с вана или душ кабина.
Малък апартамент разполага с разтегателен диван.
Голям апартамент се състои от 2 отделни стаи. В стаите лукс няма възможност за допълнително легло.

Барове и ресторанти:

Ресторантът на хотел “Смолян” е с капацитет 240 места.Тук гостите могат да се насладят на вкусни ястия, маркови напитки, топло гостоприемство и добро обслужване.
Дневният бар предлага е с капацитет 80 места.
На разположение на гостите на хотела е и Механа, в която могат да се насладят на напитки и ястия от традиционната родопска кухня.

Бизнес център:

Хотелът разполага с бизнес център, удобен за организирането на различни мероприятия. На разположение са 2 конферентни зали – с 30 и с 80 места.

Хотелски услуги:

На разположение на гостите са следните услуги:
- 24 часа рецепция
- събуждане по телефона
- рум сървис
- копирни услуги
- плувен басейн
- сауна
- бюро за комплексни туристически услуги
- магазини
- открит и закрит паркинг
- фризьорски и козметичен салон

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)