хотел „Силистра“ 2* гр. Силистра

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотел Силистра е позициониран в новопостроен бизнес център, който се намира на около 5 минути вървене пеша от всички административни институции, финансови учреждения и търговски магазини в града. Стратегическото разположение спрямо другите обекти в града, в съчетание с възможностите, които самият бизнес център предлага са добра комбинация за както за бизнес, така и за [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел Силистра е позициониран в новопостроен бизнес център, който се намира на около 5 минути вървене пеша от всички административни институции, финансови учреждения и търговски магазини в града. Стратегическото разположение спрямо другите обекти в града, в съчетание с възможностите, които самият бизнес център предлага са добра комбинация за както за бизнес, така и за почивка.

Стаи

Хотел Силистра се намира на V-тия етаж в едноименния Бизнес център. До хотелската част на комплекса се стига бързо и удобно с два панорамни асансьора.
Хотелът разполага с 6 апартамента и 3 двойни стаи. Стаите са с стилно обзаведени и решени в меки тонове, създаващи уют. За пълния комфорт на гостите на хотела във всяка стая има LCD телевизор, баня, тераса и безжичен Internet достъп.

Барове и Ресторанти

Сградата е построена върху паметник на културата от османския период – Хумба, който е реставриран и запазен, за да му се насладят настоящите и бъдещите поколения.
Днес запазените две зали в подземния етаж с междинен коридор в автентичен стил са част от ресторант-винарна „Хумбата” където всеки може да се потопи в атмосфера от 18-ти век и същевременно да се наслади на превъзходни съвременни ястия и напитки.
Посетителите на хотела също така имат възможността да се отпуснат с чаша ароматно кафе в приятната и свежа атмосфера на бар GOSSIP.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)