Хотел „ Севлиево Плаза“ 4* гр. Севлиево

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Четиризвездният хотел Севлиево Плаза е разположен на централния градски площад Свобода на град Севлиево. Хотел Севлиево Плаза е носител на приза на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Хотел на 2001 година. Стаи Модерният хотелски комплекс предлага настаняване в 2 апартамента, 17 стаи Лукс, 19 единични стаи и 11 двойни стаи. Всички стаи в хотел [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Четиризвездният хотел Севлиево Плаза е разположен на централния градски площад Свобода на град Севлиево. Хотел Севлиево Плаза е носител на приза на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Хотел на 2001 година.

Стаи

Модерният хотелски комплекс предлага настаняване в 2 апартамента, 17 стаи Лукс, 19 единични стаи и 11 двойни стаи. Всички стаи в хотел “Севлиево Плаза” са прецизно обзаведени, разполагат с аудио-визуална техника, телефон с пряко избиране и самостоятелен външен номер, климатик с индивидуално регулиране на температурите. Съвременните строителни технологии на изграждане на хотелския комплекс гарантират тишина и спокойствие.

Барове и ресторанти

Хотел Севлиево Плаза предлага на своите гости:
- ресторант Плаза
- виенска сладкарница
- бирария
- бар конгресен център
- лоби бар
Ресторант Плаза съчетава удобство и претенциозност. Той е предпочитано място за официални поводи, делови обяди и вечери, за романтични срещи и организирани частни и бизнес-тържества. Вечерите предлагат изпълнение на пиано, програма с различни елементи. Елегантната обстановка се допълва с реномирана кухня с национални, европейски и авторски специалитети, прецизна винена листа с богат избор на вина от български и световни винопроизводители.

Бизнес център

Хотел Севлиево Плаза предлага три модерно оборудвани конферентни зали. Помещенията са климатизирани и с възможност за самостоятелно регулиране на температурите.
- зала Видима – 30-60 места
- зала Росица – 16-25 места
- зала Янтра – 12 места
- бизнес център
Залите са оборудвани с флипчарт, екран, шрайбпроектор, мултимедия, телевизор, видеорекордер, интернет достъп, факс услуги, копирни услуги, куриерски услуги, телефон.

Спортен център

Модерно оборудваната фитнес зала е на разположение на гостите на хотела за индивидуално и групово ползване. Предлагат се също сауна и масаж.

Хотелски услуги

За удобство на своите гости хотелът предлага следните услуги:
- 24 часа румсървис
- многоезичен персонал
- сейф
- информационно обслужване
- съобщения и поща
- пране, гладене и химическо чистене
- паркинг
- трансфери

Щанд за сувенири

Предлагат се оригинални сувенири на българските народни занаяти, произведенията на изкуството – в сувенирен формат, географски и транспортни справочници, рекламни брошури.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)