Хотел „ Света Анастасия“ 3* Бургас

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел Света Анастасия е нов, елегантен, бутиков хотел, разположен само на двадесет минути от Бургас, в живописния парк Росенец. Построен на първа линия на скала над морето, в хармония с природата, заобиколен от вековни дървета с гледка към безкрайното синьо, предлага възможност за пълноценна почивка и бягство от шума и суетата на града. Пред [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел Света Анастасия е нов, елегантен, бутиков хотел, разположен само на двадесет минути от Бургас, в живописния парк Росенец. Построен на първа линия на скала над морето, в хармония с природата, заобиколен от вековни дървета с гледка към безкрайното синьо, предлага възможност за пълноценна почивка и бягство от шума и суетата на града. Пред хотела се намира уединен и съхранен в естествения си вид плаж.

Хотелът предлага настаняване в 21 дизайнерски стаи разположени в хотелска част и вили, гарантиращи неповторим комфорт и преживяване за всеки гост. В ресторанта гостите ще се насладят на предложения от местната и интернационална кухня, приготвени с много любов и внимание към детайла. Повечето стаи и градината пред хотела откриват спиращи дъха гледки към безкрайната морска синева. Хотелът е изключително подходящ както за ваканционно и бизнес настаняване, така и за целогодишно провеждане на семинари, ретрийти, презентации и други мероприятия.

Описание на стаите:

Хотелът разполага с дизайнерски стаи, разположени в хотелска част и вили. Удобства в стаите: климатик, безжичен интернет, телевизор със сателитни канали, баня, сешоар, луксозна хотелска козметика, удобна мебел за сядане. Някои от стаите разполагат с допълнително легло.

Спорт / Забавления:

За любителите на спорта е предвиден тенис корт и възможност за наемане на велосипеди.

 

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)