Хотел ” Ривърсайд “3* гр. Ямбол

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел ” Ривърсайд ” е разположен на брега на река Тунджа в централната градска част на гр. Ямбол. Сградата е с интересна архитектура и модерен интериор. Стаи: Хотелът разполага с 12 стаи, от които 2 са студиа, удобни за бизнес и почивка, един мезонет, с прекрасен изглед, в който можете да почивате комфортно и [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел ” Ривърсайд ” е разположен на брега на река Тунджа в централната градска част на гр. Ямбол. Сградата е с интересна архитектура и модерен интериор.

Стаи:

Хотелът разполага с 12 стаи, от които 2 са студиа, удобни за бизнес и почивка, един мезонет, с прекрасен изглед, в който можете да почивате комфортно и спокойно, благодарение на добрата шумо-изолираност. Хотелът разполага и с 9 двойни стаи с всички нужни удобства, спокойствие и уют. Във система за отопление и охлаждане и постоянна интернет връзка във всяка стая.

Барове и Ресторанти:

Ресторантът в хотел ” Ривърсайд ” се намира в приземната част на сградата. Разполага със 70 места и малка зала с 14 места, изискана кухня и професионално обслужване.

Лоби-барът, разполагащ с 20 места и лятна градина, предлага елегантна обстановка на гостите на хотела, където могат да се насладят на разнообразие от напитки и коктейли.

Хотелски услуги:

Хотелът разполага с паркинг, а за фирмени събрания и други мероприятия на бизнес гостите се предлага конферентната зала на хотела.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)